Quantcast
Till salu inom: ”

nazist hjälm till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moppehjälm

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

aotian Sport 125cc - Paket med godkänd hjälm och kättinglås!Välj mellan integral eller cross hjälm!Önskar du en annan hjälm eller en annan färg så kontakta oss!Baotian Sport 125cc är en motorcykel med skivbroms och 12 tums hjul fram och bak vilket ger stabila köregenskaper och bra bromsverkan.Scootern har gott om benutrymme, bra plats för passagerare och utmärkta packmöjligheter.Den har en stor packbox, låsbart handskfack och bra utrymme under sitsen.Den är billigare att försäkra i jämförelse med en moped och en helförsäkring kostar 1000-2500 kr/helår.Detta är en av Sveriges mest sålda motorcyklar i klassen 125cc.Scootern är röd och svart.Följande ingår utan extra kostnad!-Packbox (värde 525 kr)-Femekrade lättmetallfälgar (värde 700kr)Vid hemleverans så är scootern "monterad" dvs endast backspeglar, batteri och packbox ska monteras. (ordinarie pris 500kr)Vi kan hjälpa dig med finansering genom wasakreditKöp till ett godkänt kättinglås från ABUS!Vi erbjuder dig som köper moped/motorcykel att köpa ett ABUS X-Plus 140 för endast 1295 kr! Klass 3, testat av SFF, SBSC Godkänt för MC.Populär hjälm tillverkad i HIR-Polycarbonat. ECE 2205 godkänd.- Lackat skal- Snabbspänne- Komfortabel inredning- Anti Scratch VisirMotor: 4-taktsmotor 125ccMotorstyrka: 5.5 Kw/7500rpmBromsar: Skivbroms/SkivbromsBränsle: 95 BlyfriBränslevolym: 4LFälg: 12" fram & bakHastighet: 90km/hStart: El/kickStorlek (LxBxH): 1730*600*1430mmVikt: 115kgMaxlast: 155kgVridmoment: 7.5N.m/6000rpmVäxling: AutomatPassagerare: JaPackbox: Ja
Hel MC utrustning säljes. Två hjälmar, skinnställ, stövlar, ryggskydd och handskar. Allt i mycket bra skick. Stället är använt i två säsonger. Hjälm: Shoei X-spirit storlek S 55-56 cm Pris 5500 kr Hjälm: Arai Chaser Frost Black Storlek XL 61-61 cm Pris 3500 kr Skinnställ: Jacka Arlen Ness storlek 52 Byxa Arlen Ness storlek 56 Pris 5500 kr Stövlar: Sidi Vertigo Storlek 44 US 10 Pris 1900 kr Handskar: Halvarssons storlek L Pris 500 kr Ryggskydd: Dainese Wave 13 Air storlek L 900 kr Pris för allt tillsamans 15 000 kr
Jag letar efter föremål med anknytning till första eller andra världskriget. Så har ni eller någon bekant några Tyska, Amerikanska, Brittiska, Svenska eller Ryska föremål från tiden att sälja? Tveka inte att kontakt mig! - Vad? Både civila och militära föremål. Främst utmärkelser, medaljer, hjälmar, dolkar, sablar, blankvapen, tidningar, foton och uniformer. Men det mesta är av intresse. - Hur? Kontakta mig via annonsen med namn, telefonnummer samt lite information om vad ni har att sälja och så hör jag av mig så fort som möjligt. Jag garanterar en snabb, diskret och smidig affär för er som vill slippa sälja sakerna genom egna annonser. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: JAG ÄR VARKEN RASIST ELLER NAZIST!!!!! JAG HAR BARA ETT HISTORISKT INTRESSE!!!!
Hejsan! jag har tröttnat på mitt extremt svåra och dyra hobby och bestämt mig för att sälja av allt! På bild nummer 1 så ser ni äkta saker. på bild nummer 2 så ser ni två hjälmar som är de är äkta! ena är från luftvärnet och den andre är en renoverad SS hjälm. det är även en Bordsvimpel och pokal på bild nummer 3 så är det mycket kopior utom bajonetten! det finns bilder på allt individuellt om det är någon bild som önskas! lånad mail så ring gärna på telefonen! som ni säkert förstår så är det lite svårt att sätta pris på allt så ring gärna för info!
Tysk hjälm ww2 med ökenkamouflage, sandfärgad med två dekaler och innanmäte med hakrem. Stämplad ET68. Detta är enbart ett historiskt föremål och inkluderar ingen nazistisk ideologi .