Quantcast
Till salu inom: ”

mc hjälm hund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundselar

Kungsbacka
Ragdoll

Sjöbo
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Helt ny G-MAC hjälm i storlek LARGE säljes. Inköpt sommaren 2010 men har bara bott i originalkartongen sedan dess då MC:n såldes (svårt med hund och MC). ECER22-05-godkänd, ACU-godkänd (British MotorCycle Sport) 1400 gram ventilation baktill samt ovan + under visiret. Färgen är Metal Black - Den är svart med små silvermetallickorn i lacken. (passar jättebra ihop med spegelvisiret) Ett nytt genomskinligt visir (plasten kvar på det), ett spegelvisir, dammpåse samt originalkartong ingår. Nypriset var ca 1700 kr för hjälmen samt 399 kr för spegelvisiret. Säljes för 1200 kr eller högstbjudande.
Som gott som nytt!! Säljer ett Lindstrands Mc ställ i stl S. Passar även en tjej i stl 36/38. Har även Lindstrands stövlar i stl 40. Hjälm stl XS (300kr) Handskar tjocka stl 6 (100kr) Handskar tunna stl 8 (100) Stövlar stl 40 (500kr) Mc ställ 4500kr(snabb affär, billigare) Säljer även allt i ett paketpris på 5000kr. OBS!! Har hund, så något hundhår kan förekomma..
Mc/Scooter hjälm i gott skick. (Färg: VIT) Storlek Small = 55-56cm runt huvudet. Hjälmen är i gott skick och har bara använts av mig. Den har inte varit med om någon olycka eller omkull körning. Märket är "CAN" och jag köpte den hos www.kopenscooter.nu på Sveavägen i Stockholm samtidigt med scootern. Minns inte priset och ser att dom inte har den idag, men gissar att man inte får en hjälm under tusenlappen. Säljer den pga att jag sålt min scooter. (har nu hund istället) :)
Nu är det färdigåkt! Skaffat hund och bil istället. Vill sälja min härliga mc i höst, en bra brukscykel och trygg nybörjarmc. Lärde mej själv köra på den. Säljer också mitt skinnställ, handskar och hjälm. Allt i strl M dam. Mc:n vill jag ha 9000:- för och utrustningen 900:-
Hundbur fabrikstillverkad höjd:78cm djup:93cm bredd:43cm för en hund. Öppningsbar i bägge ändar, pris: 400:- En st intergral hjälm stl XL öppningsbar, pris: 350:- En st MC hjälp stl L intergral bägge är nya, pris: 200:- Simons sport ljuddämpare 2,5 in och 3 ut, pris: 150:-