Till salu inom

"ng babybay spjälsäng sidosäng säljes"

Trelleborg
Igår

Vacker spjälsäng med madras...

4 000 kr
Blocket.se
Igår

Ikea Gulliver spjälsäng

150 kr
Blocket.se
Lidingö
Igår

Skötbord Brio

150 kr
Blocket.se
Ystad
Igår

Spjälsäng

500 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

IKEA spjälsäng Gulliver& Re...

100 kr
Blocket.se
Hjo
Igår

Diverse baby- och barnsaker

50 kr
Blocket.se
Strängnäs
Igår

Solifer 550DL

39 000 kr
Blocket.se
Igår

Spjälsäng Gulliver

400 kr
Blocket.se
Karlskrona
Igår

Spjälsäng

800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Danderyd

Spjälsäng Babybay

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Baby Bay sidosäng - 1900 kr (ursprungspris ca 2600 kr) Nu säljer vi vår Babybay som vi har använt från att bebisen var nyfödd och 6 månader framåt. I Babybay ligger din baby tryggt hos dig, i sin egen säng. För oss har babybay varit toppen och underlättat nattamning och även gjort att bebisen utan problem har kunnat flytta över till en vanlig spjälsäng. Babybaby växer med barnet så när babyn växt ur vaggan kan du återanvända den som en barnsoffa eller lekbord. Det går även att montera på en sida så att man kan använda den som resesäng. (finns som tillbehör att köpa till) Eftersom Babybay är steglöst inställbar kan den anpassas till alla föräldrasängar. Två hållare placeras i föräldrasängen så att det inte kan uppstå något mellanrum mellan Babybay och din egen säng. Monteras enkelt och snabbt! Färg vit. Mått bredd 86 cm, djup 46cm och höjd 79cm. I köpet ingår måttanpassat spjälskydd och madrass från tillverkaren av sängen (NG Baby). I naturvitt (ej grå som på bilden) Vi har använt madrass-skydd och madrassen är därför som ny. Ring eller maila. Jag läser mailen minst 2 gånger per dag.
1 900 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Gävle

NG Babybay spjälsäng (sidosäng) - fint skick

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi säljer nu vår fina BabyBay-sidosäng. Sängen monteras mot sidan på föräldrasängen så att barnet finns på en armlängds avstånd från dig. Mycket smidigt vid nattamning! Sängen går att höja och sänka och passar de flesta föräldrasängar. Två hållare placeras mot föräldrasängen och det bildas inget mellanrum mellan sängarna. Vi har också haft den som säng mot en vägg (fäst mot väggen) i vardagsrummet för att ha henne sovande i närheten (se bild). När barnet har växt ur sängen kan den användas som en soffa. Mått: bredd 86 cm, djup 46cm och höjd 79cm. Madrass ingår. Vit i fint skick. Hel och ren. Kommer från djur och rökfritt hem! Köpt på Babyproffsen i Gävle (http://www.babyproffsen.se/produkt/visa/178:NG_Baby_BabyBay). Nypris: 2699 kr. Säljes för 1200 kr! Skickas ej. Först till kvarn! Nås både via mail och telefon. För fler bilder se: http://www.gavletorget.se/index.php?action=show&show_id=7795
1 200 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Kungsholmen

Babybay spjälsäng

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Sidosäng från NG Baby i utmärkt skick. Gör det möjligt för barnet att ligga intill föräldern samtidigt som det har en egen säng. Höjden på liggdelen av sängen anpassas steglöst. Förankras i föräldrarnas sängkarm. Mått bredd 86 cm, djup 46cm och höjd 79cm. Madrass och spjälskydd ingår. Har använts i rök- och djurfritt hem. Sidosäng, Baby bay, Halvmåne, Spjälsäng, Babysäng Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 700 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Stockholms län

Ng Babybay sidosäng

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Ng babybay sidosäng Spjälsäng som man placerar mot föräldrarnas säng. Lättmonterad säng som passar alla sängar, vi har en kontinentalsäng som den funkat jätte bra på. Perfekt om man vill vara nära barnet och kunna amma utan att behöva sova i samma säng. Vi har varit jätte nöjda men nu börjar lilltjejen bli för stor och det är dags för nästa säng. Det ingår ett ljusrosa spjälskydd, madrass och lakan samt en skiljevägg ifall man vill ha sängen för sig.
2 200 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Gävle

NG Babybay spjälsäng

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
NG Babybay sidosäng: Sängen som är gjord för att stå bredvid sängen utan att någon glipa bildas. Mycket bra spjälsäng att börja med. Passar i stort sett alla sängar. Höj och sänkbar. Fästs enkelt i sängaveln med medföljande fästen. Bredd: 50 cm. Höjd: 80 cm. Längd: 90 cm. Säljes komplett med madrass och spjälskydd. Vit säng med vit madrass och vitt spjälskydd 1700:- obs skickas ej. Ring eller maila.
1 700 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj