Till salu inom

"tvillingsäng spjälsäng säljes"

Solna
Igår

IKEA SUNDVIK spjälsäng med...

1 000 kr
Blocket.se
Umeå
Igår

Stokke Sleepi Mini - Hazy Grey

6 000 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Troll Spjälsäng

500 kr
Blocket.se
Lerum
Igår

Spjälsäng godnatt ikea

700 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Barnleksaker/tillbehör

20 kr
Blocket.se
Ockelbo
Igår

Spjälsäng

800 kr
Blocket.se
Nyköping
Igår

Barncyklar, spjälsäng, barn...

30 kr
Blocket.se
Höganäs
Igår

Spjälsäng IKEA

200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Uppsala

Stor spjälsäng/juniorsäng/tvillingsäng

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Stor spjälsäng i furu inklusive mycket fin resårmadrass (70*140cm) säljes för 450kr (600kr inklusive vyssanlull-tassar, annars behåller jag dem gärna!). Sängen kan göras om till juniorsäng utan spjälor och med lägre gavlar vilket gör att barnet kan använda den länge. Sängen kan även användas som tvillingsäng och den funkar bra för två i ca 16 månader. Botten kan ställas i två höjder och det är också möjligt att bara plocka bort den ena spjälsidan. På köpet följer en välanvänd lekhage (om du vill köpa enbart lekhagen säljer jag den för 50kr) som också är bra att ha när man har tvillingar. (På slutet använde jag ena sidan av lekhagen för att dela av spjälsängen) En dusch/badsäng för babyn kan också fås med på köpet. Prutat och klart!
450 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Uppsala

Ljuvlig antik spjälsäng/barnsäng

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi säljer en underbar antik spjälsäng från 1800-talet. Sängen är målad i en vacker grå färg framtagen av en antikvitetsexpert. Den är liten och nätt, får plats nästan var som helst. Vi tycker att den ger en mycket mer mysig och ombonad sovplats för det lilla barnet än vad stora moderna spjälsängar gör. Samtidigt är det en växasäng som är utdragbar till 170cm, vilket gör att den kan användas som tvillingsäng. Madrass, bäddmadrass och spjälskydd medföljer. Mått: längd: 99cm bredd:54cm höjd: 61cm Vi har även lagt ut en vacker naturvit nästan helt oanvänd badbalja med badhjälp/sittstöd på Blocket. Kommer gärna överens om ett bra pris om du är intresserad av båda.
1 200 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Hallands län

Spjälsäng, spjälsängar, tvillingar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Säljer våra tvillingsängar, spjälsängar, i huvudändan finns en handmålad nalle i rosa tema och på andra sängen en nalle i blått tema. Sängarna är hantverksbyggda, de är naggade i kanten men väldigt fin modell. De finns kvar så länge annonsen är det. Båda för 400:-eller en för 200:-
200 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Vårgårda

Två spjälsängar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Bild 1 o 2: Mycket fin och ovanlig spjälsäng/vagga. Inköpt i Tyskland. ca 4 år gammal. Syskonsäng(tvillingsäng), alltså för två barn..... Allt på bilden ingår. Mycket vacker och i bra skick. (Nypris 5500:-) Pris 2800:- Bild 3: Spjälsäng Ikea Lesvik med madrass. Ej använd. Pris 900:- Båda sängarna är kompletta men omonterade. Finns i Ulricehamn
900 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Tumba

Spjälsäng / barnsäng /tvillingsäng

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
En stor spjälsäng/barnsäng/växasäng/tvillingsäng med tillhörande fräsch madrass och spjälskydd. Denna säng kan man ha från nyfödd till dess att barnet är ca sex år gammalt. Den är större än en vanlig själsäng och har måtten 140cm x 70cm. När barnet är litet så använder man spjälsidorna. Botten är höj/sänkbar och ena spjälsidan kan enkelt fällas ner för att underlätta att ta i och ur barnet. Spjälsidan kan även vikas in under sängen om man t.ex. vill sätta ihop sängen med sin egen säng. När barnet blir äldre tar man enkelt bort spjälsidorna och och ersätter ena gaveln med den kortare gaveln som givetvis medföljer i köpet. Vips, har man då en fin barnsäng för flera år framöver. Sängen är i mycket fint skick och ser i princip ny ut. Även madrassen är i fint skick (ett år gammal). Vi har hela tiden använt madrasskydd och läckageskydd dvs inga fläckar eller olyckor. Sängen är oerhört användbar. Vi har själva använt den som tvillingsäng till våra småttingar under det första året. Nu busar de för mycket för att dela säng längre och det är därför vi säljer den.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj