Quantcast
Till salu inom: ”

nike eskilstuna ritbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vackert ritbord av märket Nike Eskilstuna. Stadig gjuten fot i klassisk silvergrågrön hammarlack. Detta är den ovanliga ursprungsmodellen från 50-talet med alla de finaste detaljerna. Justerbar i höjdled med pumppedal, rotation med låspedal, och lutning med stadig knoppförsedd spak. Höjd ca. 100cm. Komplett, väl fungerande och i perfekt skick. En äkta antik designklassiker för dig som uppskattar gedigen kvalitet, nostalgi och retro - ett stycke funktionell design att inreda med. Klockren för kontoret, studion eller hemmet. Fast pris, hämtas i Huddinge. (Tar bort annonsen när det är sålt.)
Ritbord med belysning inbyggd under frostad glas skiva på 61x64cm. Bordskivans mått är134cm bred, 85cm djupt. Benstommen är av gjutjärn av märket NIKE från Eskilstuna. Med anor från 1920 talet. Samt att det höj & sänk bart med fotpump,vrid bart och vinkelbart. Så det är ett bastant ritbord i mycket gott skick. Har själv använt det i en tattoo studio. Där av om bygget av själva skivan. (snabba affär kan det finnas viss prutmån)
Missa inte chansen att få uppfylla era arkitektdrömmar genom att införskaffa er detta vackra ritbord. Den utomordentliga höj/sänkpressen är tillverkad av Nike i Eskilstuna(jag blev också förvånad men det står faktiskt så), medans den runda prylen med de två linjalerna kommer från tyska Schmidt + Haensch. Den fina läslampan ingår såklart priset. Märket på denna är tyvärr okänt. Säljes för 299 kr eller till högstbjudande. Självklart är roliga byten även intressant Först till kvarn? :) Mvh Rickard
Ett ritbord från Nike Eskilstuna. Hydrauliskt stativ för höj och sänkning. Skivan går att rotera 360 grader. Ritskivans mått 130 x 92 cm. Hämtas i Sollentuna. 700 kr eller högstbjudande. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
RITBORD Fot - NIKE, Eskilstuna höjd ca 150-180 cm Ritskiva Drafter/Mutoh 90 x 125 cm Prisförslag