Allt till salu inom "arkitektbord ritbord"

Sortering:
Arki
4 månader

Arki

5 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Ritbord

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ett rittbord/ arkitektbord. Denna artikel kan reserveras till den lokal som passar bäst, i Hammarby Sjöstad, Årstadal eller i vårt centrallager i Stjärnhov i Södermanland. På varje kvitto tillkommer 35kr i serviceavgift för att frakta saker mellan lager och butiker. Kontakta vår personal för information och vilka dagar som vi har körningar. Se även fler möbler på vår hemsida: www.refurn.se Skick: Har hål i faneret på toppskivan. hydraliken på ritbord behöver skruvas fast. Mått: Bredd: 135 cm. Djup: 69 cm. Höjd: 76 cm. Uppge artikelnummer 40795.
875 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Gislaved

Nestler Arkitekt ritbord original

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min Nestler Arkitektbord som jag använder inte längre..begagnad men allt fungerar, byter man framsidan av skivan har man en som ny bord..den väger jätte mycket endast avhämtning..kostade 30000kr 170X100cm(bord yta) exkl. linejalen.Bud
0 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Östra Göinge

Spacio Ritbord

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
SPACIO Arkitektbord begagnad men allt fungerar, byter man framsidan av skivan har man en som ny bord. Den väger jätte mycket endast avhämtning. 1700X1000mm (bord yta) exkl. linejalen.
600 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Stockholm

Fint ritbord

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer ett superbra rit-/arkitektbord som jag tyvärr inte har plats för längre. Själva bordsytan är ca 70x100cm och benen är ca 60cm höga. Mycket praktiskt då man kan ställa in hur pass vinklat man vill ha det plus att benen är vridbara så att man kan ställa det i ett hörn.
1 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Huddinge

Arkitektbord / Ritbord

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Idag
Nike arkitektbord/ritbord. Det är höj o sänkbart med fotpump, vridbart i stående läge eller horisontellt, går även vrida till höger o vänster. Diverse ritmaterial lämnas också med, se bild. Avhämtas snarast i Huddinge. 3500kr eller högstbjudande.
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj