Quantcast
Till salu inom: ”

hundar till salu billigt eskilstuna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har två selar som gör att hunden får resa säkert i bilen utan bur. Båda är nya i förpackning. Modellen av sele är av märket Roadie Ruff Rider. Finns i storlekarna 1 och 4. Srl 1 passar för vikt 4,5-6kg, 33-36cm bröstmått. Pris 180:- Strl 4 passar för vikt 11,5-16kg och 58-64cm bröstmått. Pris 200:- Billigt sätt att se till att hunden är säker i bilen.
Vi måste akut sälja våran fina lilla tjej. Hon har haft ett ganska tufft liv vilket resulterat i att hon är en väldigt rädd och försiktig av sig. Hon behöver komma ut till landet där hon även har sällskap av en lite äldre och trygg hund. Hon älskar att springa fritt i skogen och hon gillar andra hundar. Hon har dock problem med att möta människor. Hon attackerar inte människor fysiskt. Men vissa människor kan hon skälla på men de är bara pga att hon har väldigt dålig självkänsla. Men lär hon känna personerna i fråga så är hon världens kramgoaste o sötaste hund. Det gäller bara att hon får ta det i sin egen takt. Så är det någon därute som känner att dom har tiden och erfarenheten att ta hand om våran fina Lexie. Sedan att vi känner att det är rätt person/personer är ett krav. Varför vi säljer henne så billigt är pga att vi inte bryr oss om pengarna utan vi bryr oss om vart hon hamnar. Mvh Hannah & Stefan
hej har en volvo 745a bes i juni med blankt papper. går kanon i motor och låda. hel och fin inuti sitter skinn stolar fram. all el funkar. drag 1530kg på b-kort sitter nya styling lampor runtom. 940 front och takvinge nya bromsar runt om för 2v sen. nyligen bytt olja filter osv. sommar däck på alufälg mycket fina dubbdäck på plåtfälg. har kvitto sen förra ägaren på mycket nytt som är gjort på volvo verkstad. hund/lastgaller bak. lite ytrost finns ju men ingen ny bil heller. medföljer även 4st 16 tums alu fälgar. mvh mange ev byte annan billigare bil+pengar men säljes helst!
Hej jag söker en liten knähund för billigt pris hör gärna av er om ni har en söt liten hund som ni skulle vilja tänka er att sälja . Jag är hundvan har haft en knähund tidigare för ungefär 4 år sen . Jag har jätte mcke tid och energi att lägg
Chevrolet Malibu -98 Säljer min sedan då jag har köpt hund. Skattad och Besiktigad bara tuta och köra. Bra pendlarbil. Vinterdäck medföljer. 15 000 kr billigare vid mycket snabb affär. Ring eller mejla.