Quantcast
Till salu inom: ”

nike frisörstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nike Airmax 200

Lidköping
Nike air max

Haninge
Nike skor

Malmö
Nike

Malmö
Nike

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu dessa 4 st supercoola barberar frisörstolar. Vi ska utöka verksamheten och behöver byta till fler, jag har svårt att skiljas från dom ;) Unika endast i dessa exemplar! Märket är Nike, Svarta professionellt industrilackade, klädda i äkta möbelskinn, nackstöd till två av dom. Det är 2 olika modeller, två av varje. Alla går att vicka bakåt och hög/sänkbara. Vi har fått stor uppmärksamhet för dessa, dom är verkligen fina. Priset är per styck, vid köp av alla ger jag ett bra mängdpris.
Fullt fungerande frisörstol kan både höjas och sänkas och man kan även ta bakåt ryggstödet. Made in Eskilstuna, det står Nike på den. Cremefärgad sits och vinrött ryggstöd. Sitsen har några fläckar men inget som är särskilt iögonfallande. Väldigt skön att sitta i, man kan ha den hemma i vardagsrummet/hallen eller använda den proffesionellt som frisörstol. Priset är det som gäller eller högstbjudande, finns att hämta centralt vid Hötorget. Bil krävs för att man ska kunna få hem den då den är något tung för att få med hem på annat vis. Maila vid intresse!
Äldre frisörstolar av märket Nike säljes. Behöver fixas till lite annars i bra skick.
Välbehållen stol med fung. hiss. TUNG o stabil ! Ryggstödets vinkel kan ändras. 1950-talet eller kanske tidigare? Märke "NIKE" från Eskilstuna. Gör ett KLIPP och berika din hårsalong eller vardagsrum med denna svårfångade tingest!
NIKE Frisörstolar! 3000:- för alla tre!