Quantcast
Till salu inom: ”

frisörstol blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu när vi skall öppna upp vår nya studio på Chalmersgatan så söker vi en frisör som har eller vill bygga upp sin egen kundkrets. Frisören får även en fullständig utbildning kring våra egna produkter (www.internationalhairstudio.se). Vi har ett hundratal kunder som behöver klippas varje månad som du får tillgång till. Din frisörplats kostar endast 1500:-/månad. Du skall då hjälpa till med våra egna kunder samt ett visst receptionsarbetet. Vi öppnar 1 augusti 2011. Känner du att detta kan vara en utmaning för dig, tveka inte att höra av dig.
Vi söker en frisör som vill hyra stol hos oss. Fördel om man redan har sin kundkrets. Gå gärna in på vår hemsida för mer information och för att se fler bilder på salongen. Studio Extreme är en moderniserad och kundvänlig salong som ligger centralt i Trelleborg. Här jobbar två välutbildade frisörer som har mottot att alltid sätta kunden i förstahand. Varmt välkomna att kontakta oss vid intresse! www.studioextreme.se tel: 0410-10101 Adress: Flockergatan 7, Trelleborg
En eller två frisörstolar uthyres i Salong Josephine i Rönninge. Salongen har funnits sedan 1965 och har en väl inarbetad kundkrest. Det är bra om du har en viss egen kundkrets med dig. Om du är framåt och marknadsför dig väl så finns det ett stort kundunderlag eftersom det byggs mycket i Rönninge. Idag är vi tre frisörer och en fotvårdare. De första 6 månaderna är hyran reducerad medans du bygger upp din kundkrets. Ring eller mejla Jonas för mer information.
Frisörstol ledig på Hälsokällan i Malmö! Vi är ett härligt gäng på fyra personer för närvarande. Vår salong ligger centralt vid Drottningtorget. Hälsokällan är handikappsvänlig, mysig och väletablerad. Du som har framåtanda, erfarenhet, mm. är välkommen! Du bör ha egen kundkrets. I hyran ingår bland annat bokningssystemet Boka Direkt. Mer information kan du även hitta på www.halsokallan.in. Välkommen till oss! Lili med kollegor
Tillfälle finns att ta över Breviks Salong, en inarbetad frisörsalong med samma ägare i 20 år, belägen på breviks torget på Lidingö. Salongen har fint nytt golv och vita väggar och stora fönster som vetter mot torget. Finns tre frisörstolar med speglar och två schamponeringar. yta: 65kvm hyra:10400:- ingår p-plats ,vatten och sophämtning. I dagens läge finns fotvårdare som hyr rum för 4000:-. Ring för mer info. Visning av salongen MÅSTE BOKAS eftersom verksamheten är aktiv och vi vill ej störa kunderna.