Quantcast
Till salu inom: ”

nikkala soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer två nikkala soffor. Bilden är tagen på internet eftersom jag har plockat undan mina soffor. Mina soffor har svart/grå avtagbar klädsel. Sofforna är i mycke bra skick och säljes för 1000 kr styck. Jag har en helt ny ouppackad vit klädsel som jag säljer till för 500kr. Är du intresserad av två vita klädslar kan en vit använd klädsel medfölja vid köp av båda sofforna. //Josefin 0709-602662 eller 046-292911
Hej! Säljer en Nikkala 3sits soffa i fint skick! Längd: 250 Höjd: 83 Djup: 90 Klädsen går att ta bort och tvätta. finns att köpa på bemz.se Följer med två kuddar också! (utöver dom långa som följde med vid nyköp) Säljer 2 beige Tullsta fåtöljer i bra skick! Går att ta bort klädsen och tvätta, det följer med en klädsel till i beige som är oanvänd. Pris: Soffan 800kr, fåtöljerna 600 eller 350kr/st Skicka sms eller maila mig!
Soffa Nikkala bortskänkes mot upphämtning från Stora Essingen. Ger bort soffan pga jag köpt en ny. Det är en 3-sits soffa från IKEA. Tyget från sittdynor och ryggkuddarna är avtagbara och går att tvätta. Eventuellt går allt tyg att tas bort och tvättas. Soffan är ca 180 cm lång. Soffan är i bra skick och är väldigt bekväm att både sitta och sova i. Maila mig vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Allt ska bort! Soffa Ikea Nikkala, blå. 300kr Sängstomme Ikea Tromsö, silver, 160cm. Inklusive resårmadrass och tjock bäddmadrass. 500kr Soffbord, ljusbrunt, äldre modell. 100kr TjockTV 32" Widescreen 200kr TV-bänk, silver, på hjul. 50kr Litet soffbord/sidebord Ikea, ek. 20kr Vid snabb affär och köp av flera saker kan priset ev. diskuteras. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Soffa "Nikkala" med stormönstrad klädsel. En väldigt snygg och stilren modell, som tyvärr har utgått ur IKEA´s sortiment. Vi har haft den några år och älskar modellen, tyvärr får den inte plats i vårt nya boende. Soffans klädsel är avtagbar och går att tvätta. Vår är något sliten, och kanske är det dags att byta? Nya fina klädslar finns att köpa i olika prisklasser på www.bemz.se obs! lånad Bild, intresserad av vår? då skickar vi bilder!