Quantcast
Till salu inom: ”

nikkala soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dräktjacka

Härryda
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Soffa Nikkala bortskänkes mot upphämtning från Stora Essingen. Ger bort soffan pga jag köpt en ny. Det är en 3-sits soffa från IKEA. Tyget från sittdynor och ryggkuddarna är avtagbara och går att tvätta. Eventuellt går allt tyg att tas bort och tvättas. Soffan är ca 180 cm lång. Soffan är i bra skick och är väldigt bekväm att både sitta och sova i. Maila mig vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Allt ska bort! Soffa Ikea Nikkala, blå. 300kr Sängstomme Ikea Tromsö, silver, 160cm. Inklusive resårmadrass och tjock bäddmadrass. 500kr Soffbord, ljusbrunt, äldre modell. 100kr TjockTV 32" Widescreen 200kr TV-bänk, silver, på hjul. 50kr Litet soffbord/sidebord Ikea, ek. 20kr Vid snabb affär och köp av flera saker kan priset ev. diskuteras. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Soffa "Nikkala" med stormönstrad klädsel. En väldigt snygg och stilren modell, som tyvärr har utgått ur IKEA´s sortiment. Vi har haft den några år och älskar modellen, tyvärr får den inte plats i vårt nya boende. Soffans klädsel är avtagbar och går att tvätta. Vår är något sliten, och kanske är det dags att byta? Nya fina klädslar finns att köpa i olika prisklasser på www.bemz.se obs! lånad Bild, intresserad av vår? då skickar vi bilder!