Quantcast
Till salu inom: ”

nikon 70-200 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nikon P80

Norrköping
F
F

Tidigare annonser till salu

Ska nu sälja mitt Nikon 70-200 då det inte blir använt så mycket som det förtjänar. Objektivet är i prima kondition och det syns knappt att det är använt. Allt som medföljde i kartongen vid nyköp följer så klart med som t.ex. stativfot, motljusskydd, objektivlock, gula lappen m.m. Skickar även med ett B&W 77mm uv-filter. Vid intresse var vänlig maila då jag jobbar skift och kan vara svår att få tag på telefon. Vidare kontakt tar vi förstås på telefon om så önskas. Vid eventuell affär gör vi upp på det gamla hederliga sättet. Vill inte skicka mot postförskott, förskottsbetalning eller dylikt då jag gärna vill att alla är nöjda & glada när vi gör affär. Pris: 12000 SEK prutat och klart.
Nikon AF-S 70-200/2,8 VR i fint skick inkl motljusskydd. AF-S VR Zoom Nikkor 70-200mm/2.8G erbjuder alltså inte bara Nikons Silent Wave Motor (SWM) funktion, utan också Nikons VR system som minimerar risken för skakningsoskärpa, något som kan vara värdefullt inte minst vid svåra ljusförhållanden. Med en maximal bländare på f/2.8 inom hela zoomomfånget, förväntas detta objektiv bli ett ytterst viktigt verktyg för de yrkesverksamma fotograferna. Objektivet är tillverkat i en magnesiumlegering, allt i syfte att minimera vikten samt att säkerställa maximal hållbarhet.
Tamron AF 70-200/2,8 Di Macro för Nikon Passar alla digitala Nikon System kameror. Nytt oanvänt. Info This exciting new high-speed, high-performance F/2.8 telephoto zoom for full-frame and APS-C format SLRs delivers outstanding imaging performance in a remarkably convenient package plus best close-focusing ability in its class-down to 0.95m(37.4") (1:3.1 at 200mm) throughout the range. Its wide aperture permits the use of faster shutter speeds in any light, and the effective use of shallow depth-of-field to achieve dramatic pictorial effects. *The one-touch switchover function is available on Nikon and Canon mounts only. Kvitto och Garantisedel Skickas Ej ! POK !
HAR SÄNKT PRISET FRÅN 11000 KR TILL 9900 KR Pga av att jag vill få det sålt snabbt. Säljer mitt sparsamt använda Nikon 70-200 objektiv. Anledningen är att jag köpt fullformats kamera och detta passar inte så bra till detta. Inga skönhetsdefekter alls. Alltid haft skylite filter på. Lägger mitt pris under de övriga som finns på blocket då jag vill få sålt det snabbt och vill undvika prutning. Först till kvarn PS det är ett fint exemplar. Bor ni i Malmö är ni välkomna att komma och titta och prova. Vill ni att jag ska skicka det till er gäller pengar på mitt konto först. Frakt tillkommer.
säljer min 70-200/2.8 EX OS sigma lens för Nikon, jag köpte den ny för 1 och half månad sedan. UV filter sen dag 1. Fantastisk lens som lätt kan konkurrera med de "big boys" från nikon och kanon. Fungerar perfekt, snabbt och helt tyst fokus och otrolig bra Objektiv stabilisator. linsen kommer med en väska och alla tillbehör + förstås kvitto. Sigma har en 3 års garanti här i sverige. Ni som är intresserad har säkert redan gjort eftersökningar på nätet. Jag säljer den på grund av att jag fick tag i en Nikon 70-200 Och största fördelen med nikon är att den är vädertätat men inte sigman. Jag vill helst att linsen hämtas på plats.