Quantcast
Till salu inom: ”

nord stage 88 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

DIESEL

Linköping
Iphone 6

Stockholm
Amstrad Turntable

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kom och köp min Nord Stage 88! Pianot är i fint skick och låter och känns fantastiskt att spela på! Av alla de stagepianon jag testat (en hel del) så är det här det absolut bästa. Men jag spelar aldrig på det och vill att det ska spelas på, därför säljer jag det. Du får med ett hardcase (som tydligen kostar runt 2500 nytt), sustainpedal och bensatsen (900). Nytt kostar det väl runt 27000. Hur låter 16000? Finns i Stockhom.
Jag säljer nu ett av världens bästa instrument, mitt Nord Stage 88. Instrumentet är ganska väl använt men alltid ömt behandlat och därför i prima skick. I priset ingår även ett softcase samt en sustainpedal, båda från Clavia. Instrumentet är fullstort (88 vägda tangenter), av modellen "Revision B" och har senaste versionen av mjukvaran. Nya instrument kan laddas hem från Clavias hemsida, vilket ger stora möjligheter till variation. Skickas helst inte, men om så önskas så står köparen för frakt. Fler bilder kan e-postas efter önskemål.
Säljer nu mitt Nord Stage på grund av planer på att köpa nytt! Stage-pianot har helvägda tangenter och en klaviatur på 88 tangenter. Förutom pianot får du med elsladd, pedal, USB-sladd för att byta ut ljud osv., manual, och ett soft-case (nypris 1900:-). Caset är slitet. Pianot är i mycket gott skick! Nypris på pianot är ungefär 27 000:- Ring eller maila mig. (Kan även bytas mot ett Nord Electro 3 73)
Clavia Nord stage 88 stage piano med tillhörande case säljes, det ultimata pianot för scenbruk och hemma. Har även en outstanding arsenal av klassiska keyboard ljud som rhodes, wurlitzer, Clavinet, CP 70, Hammond, vox, Farfisa samt en liten förenklad nordlead synt sektion. Senaste OS't gav riktigt bra midifunktionalitet för kontroll av externa midimoduler och datorer. Nedladdnigsbara pianosamples ifrån Clavias hemsida. för mer utförlig info: http://www.nordkeyboards.com/main.asp?tm=Products&clpm=Nord_Stage_Classic&clnsm=Information /Fredrik