Quantcast
Till salu inom

"nord stage säljes"

Butik Helsingborg
2 dagar

Digitalpianon Casio & Kurzw...

Blocket.se
Gävle
2 dagar

Nord stage 2 EX

20 999 kr
Blocket.se
Tumba
2 dagar

Nord stage EX

18 000 kr
Blocket.se
Nyköping
2 dagar

Nord stage 3 88

27 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Hyr Ljud & Ljus i Gteborg

500 kr
Blocket.se
Arvidsjaur
Igår

"KAOS-PRIS" Polaris 800/850...

2 995 kr
Blocket.se
Boden
Igår

Variatorkit Yamaha Mountain...

3 999 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Nord Stativ

830 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Göteborg

Nord Stage Ex 76

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer mitt Nord Stage Ex 76 som knappt är använt. Nord Stage EX, har dubbelt så stort pianominne som föregångaren. Med tre sektioner inom tre områden: pianosektion, sampling, orgel och synth. Du får tillgång till tre ljudkällor, och du kan styra externa enheter via MIDI på ett mycket enkelt sätt. Alla funktioner kommer du enkelt åt via rattar och knappar på panelen som är enkel och tydlig. Orgeldelen är mycket lik den som sitter i Nord C1, som anses vara den bästa på marknaden. Nypris 27900 nu 21500 B.V.S. A
21 500 kr
Blocket.se

Nord Stage 88 EX

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nord Stage 88 EX Säljer nu EX-modellen av Nord Stage 88, ett fantastiskt instrument med en stor bredd av ljud och funktioner. Instrumentet är sparsamt använt och har bara flyttats vid ett tillfälle, det har aldrig använts som sceninstrument eller liknande. Instruktionsbok, stativ och fotpedal medföljer om så önskas. För mer information om EX-modellen: http://www.nordkeyboards.com/main.asp?tm=Products&clpm=Nord_Stage_EX Jag nås på telefon eller mail dagtid. Endast för upphämtning i Skaraborg Hjo!
0 kr
Blocket.se

Clavia Nord Stage 2 HA88

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Vi säljer av vårt visningsexemplar av fantastiska Nord Stage 2 HA88. Ett stagepiano som verkligen har allt och till råga på det ett "bett" som sticker ut i vilken luddig ljudbild som helst. Säljs självklart som ny och därför med full garanti. Kvalitén på Clavia kräver sällan någon garanti dock, för dom är byggda som tanks. Ordinarie pris: 29990:- Vårt visningsexemplar: 25900:- Vi skickar över hela Sverige för endast 79:- (även postförskott). Har du frågor om den här eller någon annan vara så mailar du eller ringer butiken på 054-7755580.
25 900 kr
Blocket.se

Leslie + Musicman rörtopp

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Smidigt turnévänligt välljudande leslie säljes pga att jag behöver rensa... Låter kanonbra på alla volymer. Jag har själv kört en Nord Stage igenom detta och det låter faktiskt helt otroligt bra och man kan få en riktigt varm rördist om man pressar toppen lite =) Den har inbyggda mickar vid toppen och vid bashornet med XLR chassikontakter i sidan. Inga byten, säljes inte separat eftersom jag tycker denna kombo är som gjuten för varandra. Härifrån kommer den: http://www.pianoverkstaden.se/objektlista.html
8 000 kr
Blocket.se

Flight case till Stage piano

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i Igår
Passa på att fynda ett rejält case till ditt piano eller synth. Säljer ett flight case med hjul av märket Jönsson Case. Specialbeställdes till ett Yamaha s90 och detta piano har måtten 1,357×386×163 mm. Detta är större än många av dagens stage pianon vilket innebär att exempelvis ett nord stage skulle gå ner utan problem. Den har lite skrapmärken och ser använt ut men funkar precis som det ska. Går att titta på och hämta i västra Göteborg. Kan skickas men endast i nödfall pga av tyngden.
500 kr
Blocket.se