Quantcast
Till salu inom: ”

nord stage piano till salu säljes

Fossil

Linköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Piano malmsjö

Norrtälje
Piano

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu denna Nord stage 88 med vägda tangenter. Den är i mycket fint skick och har fungerat felfritt. Jag har endast spelat hemma och aldrig haft med pianot på gig. Den är inköpt dec 2008. Endast en ägare. Jag har kvar kvittot samt originalkartong. Bruksanvisning skickar jag även med. Mer info på www.nordkeyboards.com Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nord Stage Classic 88 Revision C, säljes tillsamans med fodral, sustainpedal, ben av aluminium och notställ (allt original). Totalt nypris på cirka 31700 kr. Fantastiskt stagepiano med alla funktioner man behöver och lite till. Pianot är mycket varsamt använt, jag är den enda ägaren, och är således i mycket gott skick. Inga repor, märken eller liknande. Norden kan provspelas/hämtas i Vasastan i centrala Göteborg. Jag säljer pianot då jag börjat musikhögskolan och där har tillgång till flyglar dygnet runt, och alltså inte har något behov av att öva hemma.
Nu säljer jag mitt kanonfina M-Audio Axiom 61. Det är 61 st semivägda tangenter, flera presets för mappning av kontrollerna till olika program såsom Reason, Ableton Live, Cubase, Pro Tools, Garageband, Logic osv. Här kan ni se ett filmklipp där de går igenom funktionerna i Axiom 61http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qq9rvMTWf3I Med på köpet får ni även ett fint krysstativ, Nypris för keyboardet 2590:- Nypris för stativ 450:- Nu till ungefär halva priset. Säljes p.g.a. inköp av ett nord stage. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett absolut måste för pianisten som lirar mycket. När jag köpte detta fanatiska instrument blev jag överraskad över dess känsla, det blev genast MYCKET roligare att spela. Jag köpte norden ny för två år sedan och har använt den flitigt. Jag tänka slumpa bort det nu då jag flyttar utomlands i slutet på månaden. Med denna klenod i replokalen blir du inte besviken! Har lite pedaler och stativ jag kan slänga med.
Nord Stage 2 är den nya flaggskeppsmodellen från Nord och innehåller det bästa från alla Nords expertisområden, Orgel, Synth, Samplingar och Piano! 88-tangenters helvägd klaviatur. Har stått som demonstrationsex i vår butik men är i fint skick och har full garanti! Ordinarie pris: 29.990:- Vårt demoex: 25900:- Vi skickar över hela Sverige för endast 79:- (även postförskott). Har du frågor om den här eller någon annan vara så mailar du eller ringer butiken på 054-7755580.