Quantcast
Till salu inom: ”

ny båtmotor suzuki 30hk 2-takt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

båtmotortank

Ulricehamn
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Motorbåt, "Ryds" årsmodell 1989 säljes med eller utan motor. Dubbelskrov och avsedd för motor med kort rigg. SÅLD! En del jobb återstår på båten, därav priset. Priset avser båt utan motor. Båtmotor 1 - SÅLD! 30 hk - Suzuki DT30, -93 2-takt. Kort rigg och separatoljesmörjning. Nyservad med ny impeller, nytt bränslefilter, nya tändstift och ny olja i växelhuset. Renoverad propeller. Elstart med fjärreglage. Trycktank original medföljer. Har suttit på båten ovan. Pris 10.000:- SÅLD! Båtmotor 2 30hk - Yamaha - 85 2-takt. Lång rigg. Dragstart. Fungerar bra. Fjärreglage och bensintank. Pris 6.500:- Enbart mailsvar.
Suzuki 4hk 2-taktsmotor årsmodell 1991.med manual och tillbehörsetui. Går som en klocka, klart jämförbar med en 4-taktare om du ska trolla efter gädda å gös i låga farter ,sotar garanterat ej med rätt oljeblandning 1%,lättstartad. Nyservad för 600 spänn med originaldelar!:Impeller,packbox och tätning till kylvattenrör samt rengöring av kylkanaler .Tanken är glasblästrad invändigt och rengjord så att man kan äta gröt från den om man vill! Har även en trycktank med originalanslutning och bra pumpblåsa! med ca 8 liter färskblandad soppa som kan köpas till om så önskas för 500 spänn.och då skickar jag med 3 liter 2-takts olja ! Jag är ende ägaren till denna "trotjänare" så det är med en tår i ögat jag lägger ut den:-) bra köp enligt mig! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Dags att göra sig av med båtmotorn då vi gjort oss av med båten. Det är en Suzuki 30hk motor som är rostfri och fräsch inuti men den vill inte gå igång. Den går runt så är ej skuren men jag är inte kunnig alls när det gäller båtmotorer och vill bara bli av med den så fort som möjligt då den tar onödig plats i garaget. Regplåt sitter på. Ett kap för den händige? Är övertygad om att den kan lagas. Nås över mail, svarar omgående. Pris kan diskuteras vid snabb affär. Mvh Joel