Quantcast
Till salu inom: ”

suzuki swift gti mk2 till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu ska jag sälja min lilla ovanliga swift GTI från 1992 den är ny besiktigad är billig att äga och åka med och är en liten pigg bil med sina 110hk och har följande utrustning: Fina sommar däck på aluminium fälg Fina vinter(dubbade) på plåtfälg Motorvärmare med kupéuttag Sportinredning El-speglar El-hissar Tyg och gummi-mattor Vita blinkers fram MP3 cd-spelare med 6x9:or i hatthyllan 13500 eller bud Är annonsen kvar är bilen kvar
Suzuki Swift GTI Mk2 helst skattad och bes köpes ! 0762914559 Mvh Mattias
Tjena har en suzuki swift gti mk2 1.3l 16v i bra skick och kanske till och med ett rallybilsprojekt. Den är nylackad och så gott som ingen rost. Den är bra servad. Den är besiktad och skattad till mars. Aluminiumfälgar med nya däck (inte dem på bilden) och plåtisar med nya vinterdäck medföljer. Kom med bud på mail eller telefon. Byten är också intressant.
Vem vill ta över Lily? Hon blev 2a i årets Suzuki 1300 RallyCup och har kapacitet att vinna 2014. Billig och tillförlitlig rallybil som är homologerad i grupp H men som bäst passar i "SukkaCupen". Standard växellåda med diffbroms. Eller med lägre slutväxel. Du väljer. Pigg och varvvillig standardmotor som byggts till denna säsong.