Quantcast
Till salu inom: ”

ny oanvänd klocka voir säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Axelväska

Umeå
Gucci bälte

Borås
Blandat

Norrköping
Hermes bälte

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej ! Säljer nu två helt nya oanvända Michael kors klockor med alla tillbehör som följer med vid nyköp . Klockorna är självklart orginal och oanvända kvar i sin plast . Köpta som present till syskonen men dom var inga klockfantaster ! Modellerna är MK5216(Brun) och MK5217(guld) . Nypris i butik för vardera klocka är ca 2600 kr . Säljs för 1500 kr styck . Bara seriösa köpare tack !!!!!
Hej. Jag säljer nu två garanterat äkta Dolce & Gabbana klockor sammanlagt värda 5500 kr. Klockorna fick jag igår på min födelsedag. Dem är 100 % oanvända med plasten kvar och kommer med originalförpackningen samt brukanvisningar. Allting jag säljer är som sagt garanterat original. Klockan med läderarmband säljer jag för 1500 kr och klockan med metallarmband för 1900 kr. Om ni däremot vill köpa båda två kan jag ge er 400 kr rabatt och sälja båda två för 3000 kr. Jag har även ett par helt nya äkta Converse-läderskor i storlek 10, som jag säljer för 500 kr. (Värda 999 kr) Om du är intresserad, får du gärna skicka ett mejl, SMS eller ringa. Tack!
RING EJ FÖRE 16.00 då kan jag inte svara Ny klocka med gps. Robust och enkel att använda. Med senaste 48-kanalers gps-teknik med inbyggt SiRFstar IV-chips, som ger exakt kartläggning av dina förflyttningar, oavsett om du går, cyklar eller kör bil. Du kan spara upp till fem olika positioner. Markera din startpunkt och följ enkelt pilen tillbaka till denna när det är dags att återvända. Efter turen kan du via USB ladda upp den till datorn med hjälp av den medföljande GPS-Track programvaran och i detalj se din rutt på GoogleEarth. Laddningsbart litiumbatteri. Klockan är testad att sätta på och fungerar. USB-kabel och programvara medföljer oanvända och otestade. Att skärmen ser lite bubblig ut på bilden beror på att skyddsfilmen sitter kvar på klockan. Ord Pris. 700:- säljes för 250:- Möjligt att hämta den i bromölla eller olofström.
Hej, vill sälja en oanvänd klocka, # Specifikationer: Modell: Estemia Diamond Gold, Water Resistant, Stainless steel, Månfasindikator, datum/veckodag/månad (fullständig kalender i klockan). # Genuine leather. # 10 index diamanter i klockan, äkthetsbevis medföljer till det. # Guldplätterad länk och ur (romerska tal, se bild). # Original låda till klocka medföljer, inkl garantibevis på klocka och index diamanterna. Ring eller skicka E-mail!
EN HELT NY OCH OANVÄND KLOCKA FRÅN VOIR