Quantcast
Till salu inom: ”

superfin ny oanvänd hundfåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Superfin Ny & Oanvänd HUNDFÅTÖLJ!!! Köpte en fåtölj till hundarna för två månader sedan men eftersom de aldrig använder den tänkte jag att någon kanske letar julklapp till sin vavva? Fåtöljen är verkligen jättefin och är i svart tyg, i nyskick! Totalhöjd ca. 46 cm Totalbredd ca. 68 cm Sits ca. 25 x 30 cm Kan hämtas antingen i Göteborg (vid backaplan) eller i Partille (bor strax ovanför allum). Kan nog eventuellt även skickas via posten.
Skor, stl. 40, dam Superfina, oanvända skor i beige från Scorett. Stor likhet till modellen Lita av Jeffrey Campbell. Anledningen till att jag säljer dom, oanvända, är pga fel storlek och borttappat kvitto. Kartongen och allt emballage medföljer som bevis på att de är nya! Nypris 1399 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Superfin Ny & Oanvänd HUNDFÅTÖLJ!!! Köpte en fåtölj till hundarna för två månader sedan men eftersom de aldrig använder den tänkte jag att någon kanske letar julklapp till sin vavva? Fåtöljen är verkligen jättefin och är i svart tyg, i nyskick!