Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Hej! 1 bilden, industrisymaskin durkopp nyservad för syr kapell, skinn och gruvare tyger.detta symaskin har automatiskt trådklipp och många fuktioner till som kan programeras via behöv, 3900:- 2 och 3 bilder, är nyckelmaskiner som kopierar nycklar och de är nyservad, 3800:- st 4 bilden är dem blixtlåser som finns olika färger och olika längder, ( längd f, 5cm-70cm) 1-5:- st Adress: Gustafsvägen 7 i Solna, Sharams skrädderi Tel: 073 965 43 11 Ring gärna för mer information!
Vill du ha en komplett utrustning för att kopiera nycklar? Då finns den här! Jag säljer mina nyckelmaskiner och nyckelämnen med tavlor och diverse andra tillbehör. Det finns maskiner för. Cylindernyklar Tillhållarnycklar Aloby och liknande nycklar Kant/laserfrästa nycklar Transpondernycklar (Bilnycklar med startspärr.) Med i paketet finns även diverse transponderchip, låscylindrar, kataloger och annat smått och gott. Utrustningen är i väl fungerande och gott skick. Säljes enbart som paket. Hör av dig om du är intresserad och vill ha mer information. Jag svarar på mail, sms och telefon. Priset är förhandlingsbart vid en snabb och okomplicerad affär.
Delta multicopy special lite använd.kopierar bl Abloy,Abus,Ford och hänglåsnycklar.Nyklar finns att köpa till.pris ny ca 19000:- ( inget prut på telefon då lägger jag på)
Nyckelmaskin Silca Bravo. Årsmodell 2003
4 st nyckelmaskiner med med olika ämnen,ring för mer info

... eller prova att söka på nyckelmaskiner nyckelmaskin skomakeri