Quantcast
Till salu inom

"bilbarnstol mercedes duo plus säljes"

Örnsköldsvik
Idag

Bilbarnstol (Akta Craco)

400 kr
Citiboard
Umeå
Idag

Emmaljunga edge duo -19

7 000 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Motorola e6 plus

800 kr
Citiboard
Gävle
Idag

Önskar köpa denna hörnsoffa

700 kr
Citiboard
Borås
Idag

Akta Graco

500 kr
Citiboard
Sundsvall
Idag

Iphone 6s plus 32 gig!

1 200 kr
Citiboard
Borås
Idag

Bilbarnstol

300 kr
Citiboard
Borås
Idag

Samsung 8 plus

300 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar  ·  Västervik

Mercedes bilbarnstol Duo plus

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en bilbarnstol till Mercedes. Stänger av Airbagen. Modell Duo Plus Fint skick! För barn från ca 9 månader till ca 4,5 år (mellan 9 och 18 kg). Utrustad med TopTether (extra bälte för att fixera huvudänden). Axelbältet kan ställas in i 7 steg. automatisk deaktivering av krockkudden (AKSE) för användning i passagerarstolen fram. Avtagbar, tvättbar stolsklädsel av material som andas.
1 300 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Kävlinge

Bilbarnstolar, Mercedes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Enligt Mercedes: "Våra bilbarnstolar har utvecklats särskilt för Mercedes-Benz och gör att barnen kan färdas lika bekvämt som du." DUO PLUS. För barn från ca 9 månader till ca 4,5 år (mellan 9 och 18 kg). Axelbältet kan ställas in i sju lägen. Avtagbar, tvättbar stolsklädsel av material som andas. ISOFIX för säker infästning mellan barnstol och bil. 2 bilbarnstolar, 3 år gamla men endast använda halva året då vi varit bosatta utomlands resten. Mkt bra skick, på den ena saknas dock en dekorationsplastknapp. Nytvättade. Nypris: 4800 kronor/st. Vårt pris: 1500 kronor/st.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Bilbarnstol, Sulky och taldocka

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Bilbarnstol Römer Duo Plus i bra skick. Stolen är framåtvänd och har isofixfästen. Den är köpt på Mercedes, men funkar med alla bilar med isofix. Pris 500 kr. Sulky Chicco Liteway i bra skick. En lagning av fotstödet som fungerar, men lagningen är med silvertejp (se bild). Pris 400 kr. Skrållan taldocka med en extra tröja. Dockan är knappt använd. Pris 100 kr. Om du tar med allt så kostar det 900 kr. Mejla till att börja med.
900 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Norrköping

Mercedes Duo Plus

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Mercedes Duo plus är en bilbarnstol för barn från ca 9 månader till ca 4,5 år (mellan 9 och 18 kg). - Den är utrustad med ISOFIX - Den är utrustad med TopTether (extra bälte för att fixera huvudänden). -Axelbältet kan ställas in i sju lägen. -Avtagbar, tvättbar stolsklädsel av material som andas. -Stolen är godkänd att monteras på tre sätt. Med ISOFIX och Top Tether, utan ISOFIX och Top Tether(bakåtvänd), eller enbart med Isofix utan Top Tether. -Fin bilstol som är använd av ett barn . Bra skick. Djur och rökfri bil. Pris 1800:-
1 800 kr
Blocket.se