Allt till salu inom "beta ark"

Sortering:
Moped Beta Ark
Kungsbacka
27 dagar

Moped Beta Ark Visa liknande

6 700 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Falun

Beta ark tribe-08

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har en moped av märket beta ark tribe av årsmodell 2008 som jag tänkte sälja, endast körd 2 sommrar sedan har den stått i varm garage. Jag köpte den ny i mc butik för 21000 kr pga att jag inte hade nå körkort och var tvungen att ta mig till jobbet,har nu tagit körkort så är ej i behov av den längre. Den går mycket fint och har aldrig krånglat. Första servicen är gjord. Säljes för 12500 eller högstbjudande. fler bilder kan mejlas vid intresse.
12 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Falun

Beta Ark LC 30-moped -00

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
tjena, ska sälja min pendlar moped för säsongen börja lida mot sitt slut. Det är en Beta ark, är en 30-moped så inget körkort behövs, perfekt om man inte vill lägga flera tusen på ett mopedkörkort. den har gått runt 550 mil och är i bruksskick, är skavd på vänster sida som syns på bilden annars i dugligt skick. Den är trimmad på nått sätt, vet inte med vad så inga original grejer finns.
5 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Mölndal

Beta ark 07 uttagen 08

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Tjena! Skall nu sälja min pingla på grund av att jag inte längre har någon användning för den. Det är en luftkyld Beta Ark (EU-Moped) som är av årsmodell 07 men som är uttagen 08. Den har gått 445 fina mil utan att ställa till med problem. Mopeden har alltid blivit servad på proffisionell verkstad. Två hjälmar och ett kätting lås av ingår i priset. Vid intresse maila eller ring, inga byten.
8 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Göteborg

Beta ARK 00

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej. Har en fräch Beta ARK till salu på grund av körkort och bil. Det är dom rubriken lyder en Beta ARK av årsmodell 00. Den är påkostad och trots sina år och mil väldigt fräsch. Lite fakta: Lackad för två sommrar sen. Nya däck ( michelin) Nya bromsar fram och bak. Ny koppling och variator. Effektljuddämpare mm mm... BÖR SES!! Ring vid intresse.
8 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Uppsala

Beta Ark 05

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Säljer nu min trogna Beta ark som jag har haft i 3 år nu. Säljer den pga utav att jag har skaffat körkort. Det är en oregistrerad EU-moped så man behöver INTE ha moped körkort för att köra den. Max hastighet: 60km/h Vikt: 88kg Årsmodell: 2005 Batteriet behöver bytas ut, den funkar ändå men kan vara seg att starta, annars är den felfri förutom några små skrapmärken. Kan förhandla om priset men inga skambud. PS. Bilden är tagen i våras, den är betydligt renare nu.
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj