Quantcast
Till salu inom: ”

beta ark säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

BETA ARK

Uppsala
BETA ARK

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en moped av märket beta ark tribe av årsmodell 2008 som jag tänkte sälja, endast körd 2 sommrar sedan har den stått i varm garage. Jag köpte den ny i mc butik för 21000 kr pga att jag inte hade nå körkort och var tvungen att ta mig till jobbet,har nu tagit körkort så är ej i behov av den längre. Den går mycket fint och har aldrig krånglat. Första servicen är gjord. Säljes för 12500 eller högstbjudande. fler bilder kan mejlas vid intresse.
tjena, ska sälja min pendlar moped för säsongen börja lida mot sitt slut. Det är en Beta ark, är en 30-moped så inget körkort behövs, perfekt om man inte vill lägga flera tusen på ett mopedkörkort. den har gått runt 550 mil och är i bruksskick, är skavd på vänster sida som syns på bilden annars i dugligt skick. Den är trimmad på nått sätt, vet inte med vad så inga original grejer finns.
Tjena! Skall nu sälja min pingla på grund av att jag inte längre har någon användning för den. Det är en luftkyld Beta Ark (EU-Moped) som är av årsmodell 07 men som är uttagen 08. Den har gått 445 fina mil utan att ställa till med problem. Mopeden har alltid blivit servad på proffisionell verkstad. Två hjälmar och ett kätting lås av ingår i priset. Vid intresse maila eller ring, inga byten.