Quantcast
Till salu inom: ”

oanvänd bäddsoffa dream em säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kängor salomon

Jönköping
Jeans

Sundsvall
Damskor

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej här jag en Bäddsoffa som jag har haft på min hemmakontor. Nu på grund av flytt så har jag inte plats med den här soffan längre och behöver bli av med den. Den är knappt använd. Sovit på den max 3 gånger. Suttit på den någon gång. Som sagt nästan oanvänd. Hör av er om den skulle intressera er. Aldrig använt som soffa, men bara 5-7 gånger använda som gäst säng. Ser ut som ny! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bäddsoffa i tyg Mosaic, ben. Längd 219cm Djup 94cm. Ny madrass i soffan. Rök/barn/djurfritt hem, bra skick. Levereras med 2st fotpallar. Nypris soffa 11495kr (plus fotpallar) Hämtas av köpare från Södra Hamn, Luleå. Läs mer: http://www.em.com/inspiration/vara-serier/serien-dream Text från EM "Dream är en helt ny typ av bäddsoffa. Går fantastiskt snabbt och smidigt att bädda upp. Allt som krävs för att fälla ut bädden är ett enkelt drag i snöret alla kuddarna följer med automatiskt och döljs under madrassen, utan att släpa i golvet. Intrycket blir rent och snyggt och du slipper att stapla kuddar i hörnet. Dream har en tjock resårmadrass i 140 cm bredd. 2-sits." Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Dream bäddsoffa från EM i oöppnad förpackning. Divan med förvaring under och själva madrassen kommer fram genom att man drar i ett handtag bakom ryggen. Mått L310 B165 D94 Färgen är i ljus beige. Nypris 14.000 Soffan är helt oanvänd, ligger fortfarande inplastad. Mitt pris 6.000 men kan diskuteras vid snabb affär.
På grund av ändrade omständigheter säljes helt oanvänd och mycket praktisk och bekväm bäddsoffaDREAM från em.com. Kvitto och garanti finns, cirka ett halvår gammal med aldrig sutten eller legad i, som ny. Måste bort innan 28/11, BVSA