Quantcast
Till salu inom: ”

bäddsoffa em säljes

Bäddsoffa

Avesta

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bäddsiffa

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min EM soffa i extra slitstarkt svartbrunt tyg. Jag säljer den för att jag måste skaffa en bäddsoffa för compact living. Soffan är väldigt skön att sitta i och är i perfekt skick. Avtagbar klädsel. Jag har haft i 3 år. Nypris 12000 kr inkl fotpall Rök- och djurfri. Längd 240 cm. Divan djup 142 cm. Fotpall 62 x 94 cm. Divanen kan sättas på höger eller vänster sida. Ring eller maila gärna vid frågor. Stort tack! Adam
Snygg 3-sits bäddsoffa i mörkblått tyg. Måttet är 140 x 200 cm. 4 år sedan inköp. I köpet ingår även en bättre bäddmaddrass - Comfort plus bäddmadrass Sultan - som är tillköpt. I övrigt så kommer bäddsoffan med em Förvaringslåda under soffan, 3 soffkuddar och två större hörnkuddar. Soffan blir en dubbelsäng när den fälls ut. Ny klädsel finns att köpa till separat för en billig penning. Nypris 5500 kr Säljes nu för endast 700 kr p.g.a. platsbrist
Riktigt snygg 3-sitsig bäddsoffa i perfekt skick från EM Möbler. Kan använads som enkelsäng och görs lätt om till dubbelsäng med förvaring för täcke och bäddmadrass i ryggstödet. Soffan är perfekt att sova i då den köptes med extra komfort för just det. Två bäddmadrasser ingår. Längd: 211 cm Djup: 91 cm Utbäddad: 91 + 76 cm Sitthöjd: 55 cm Färg: Mörkgrön Nypris: 8000 kr Enadst för upphämtning då jag varken har körkort eller bil.
Säljer en fin tre-sitsig bäddsoffa med divan. Den är köpt på EM möbler och är som ny. Smart soffa, med bra förvaring och dras enkelt ut till en säng för två personer. Är ombyggdbar. Soffan är 249cm x 90cm plus divanen. 2 st bäddmadrasser ingår i köpet, 75 x 195cm Köparen ansvarar för nedmontering och transport. Kontakt sker endast via mejl eller sms, svara ej i telefon. Soffan är på 2.a våningen med hiss.
Säljer nu vår bäddsoffa / divansoffa på grund av att vi vill förnya hemma. Soffan är köpt på EM för några år sedan och i bra skick, vi känner inte till att det finns några fläckar. Soffans mått är ca 235cm x 92cm (158cm divanen). Bäddmåtten är ca 200cm x 120cm och man sover riktigt gott i den. Soffan har dessutom ett oerhört praktiskt förvaringsutrymme i divandelen. Soffans färg är brungrå.