Quantcast
Till salu inom: ”

oljebrännare säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en värmepanna för med oljebrännare och el-patron. Fullt fungerande, säljes pga. installation av fjärrvärme. Nyare utomhus tank finns också. Allt är urkopplat, men vidare plockning, transport får köpare stå för. Hade tänkte mig 5000 kronor för allt, men högstbjudande får den. Jag har några fler bilder att maila om så önskas, men fråga inga detaljer då jag inte vet ett smack om sådana här saker. Varav jag fick fjärrvärme installerat.
Märke: Lagan-Brännare Typ Kg/h min Kg/h max LB1 1,8 3,5 LB2 3,0 5,5 Osäker på på prisbilden på denna produkt, så kom med ett bud.
Hejsan! Har en kombi panna från 2003 över fint skick endast eldat ett fåtal gånger annars kört på olja så en ny servad oljebrännare finns till tyvärr så gick vatten beredaren sönder i den men den är ersatt med en separat varmvattens beredare av märket thermi på 80l som endast är test körd har diverse andra delar till den jag skickar med. Kan tänkas byta mot något kom med förslag gärna cross kan lägga lite imellan. Annars bud men skänker inte bort sakerna!
Fint hus. I två plan. På bottenvåningen kök, vardagsrum med öppen spis, matsal, badrum med toalett och hall. På första våningen två sovrum-ett med balkong, badrum med toalett och hall. Nya måla, tapeter och golv paneler.Stor källare. I källaren pannrum, tvättstuga och ett stort torkrum. Separat ingång till källaren. Garage och vedbod. Till sjön ca 500m. Areal 1.700 m2 runt huset. Enskilt vatten och avlopp. Värme med vedpanna och oljebrännare. Internet bredband. Vill du ha mer information ring.
Vattenburen vedpanna säljes i gott skick! Endast använd som backup vid Strömavbrott tills Bergvärme sattes in i huset så den är sparsamt använd. Går även att sätta i Oljebrännare om så önskas En fungerande Cirkulationspump från Grundfos till pannan finns. Tillhörande el till pannan följer givetvis med. Pannan Står utkopplad och urforslad ifrån huset 24/3 I Björsäter 2.5 mil utanför Linköping Pris BUD