Quantcast
Till salu inom: ”

oljebrännare säljes

Oljepanna

Sölvesborg

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Har en kombi panna från 2003 över fint skick endast eldat ett fåtal gånger annars kört på olja så en ny servad oljebrännare finns till tyvärr så gick vatten beredaren sönder i den men den är ersatt med en separat varmvattens beredare av märket thermi på 80l som endast är test körd har diverse andra delar till den jag skickar med. Kan tänkas byta mot något kom med förslag gärna cross kan lägga lite imellan. Annars bud men skänker inte bort sakerna!
Fint hus. I två plan. På bottenvåningen kök, vardagsrum med öppen spis, matsal, badrum med toalett och hall. På första våningen två sovrum-ett med balkong, badrum med toalett och hall. Nya måla, tapeter och golv paneler.Stor källare. I källaren pannrum, tvättstuga och ett stort torkrum. Separat ingång till källaren. Garage och vedbod. Till sjön ca 500m. Areal 1.700 m2 runt huset. Enskilt vatten och avlopp. Värme med vedpanna och oljebrännare. Internet bredband. Vill du ha mer information ring.
Vattenburen vedpanna säljes i gott skick! Endast använd som backup vid Strömavbrott tills Bergvärme sattes in i huset så den är sparsamt använd. Går även att sätta i Oljebrännare om så önskas En fungerande Cirkulationspump från Grundfos till pannan finns. Tillhörande el till pannan följer givetvis med. Pannan Står utkopplad och urforslad ifrån huset 24/3 I Björsäter 2.5 mil utanför Linköping Pris BUD