Till salu inom

"olle nordberg konstnär säljes"

Butik Lidingö
Idag

Oljemålning, Sydländskt sta...

400 kr
Blocket.se
Trollhättan
Idag

Härlig tavla med änglamotiv

4 000 kr
Blocket.se
Värmdö
Idag

BUD Lasse Åberg BUD

2 700 kr
Blocket.se
Bollnäs
Igår

Honda Goldwing 1500 SE

60 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Olle Nordberg. En nordisk faun

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 år
Galleri Sjödell, 1974. 151 + (1) s. Inbundet dekorerat klotband med skyddsomslag. 28,5 x 22 cm. Vikt 918 g. Minimal reva (ca 1 cm) i nederkanten på skyddsomslagets baksida, i övrigt mycket gott skick. Rikt illustrerad i färg och svartvitt. * * * Både som människa och konstnär var Olle Nordberg (1905-1986) djupt förankrad i genuint svenskt folkliv. Han har i sin konst skildrat det mödosamma torparlivet - men också det som bjöd på glädje, förnöjsamhet. Hans konst fick på senare år en friare och livfullare utformning, ofta med humoristisk och anekdotisk prägel. Hans Lidman har på ett fängslande och medryckande sätt tolkat Olle Nordbergs konstnärsgärning. Boken är fylld med episoder som är både muntra och vardagsfrämmande - samtidigt ger den en fläkt av svenskt konstnärsliv från tjugotalet och framåt.
110 kr
Bokbörsen.se

Olle Nordberg En nordisk faun

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 år
Om livsbejakaren, sanningssägaren och konstnären Olle Nordberg. Illustrationer i sv/v och färg. Foto
200 kr
Bokbörsen.se

Olle Nordberg En nordisk faun

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 år
Om livsbejakaren, sanningssägaren och konstnären Olle Nordberg. Illustrationer i sv/v och färg. Foto KW Gullers Galerie Sjödell AB/ Linköping 1974 152s Dek.ppb.+so ISBN 91-7260-021-7 Liten reva på so Mycket gott skick
200 kr
Bokbörsen.se

Olle Nordberg

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 månader
En nordisk faun. Galerie Sjödell AB, Örebro 1974. 151,[1] sidor. Rikt illustrerad med reproduktioner av Nordbergs konst samt med fotografier av K W Gullers, mycket i färg. Första och sista uppslaget illustrerade. Förlagets svarta klotband med pärmdekor och ryggtitel i guld och skyddsomslag. [28,5x21,5 cm]. Fint skick. Olle Nordberg - en nordisk faun! Detta är en talande titel på en bok, som Hans Lidman skrivit om livsbejakaren, sanningssägaren och framförallt konstnären Olle Nordberg.
225 kr
Bokbörsen.se

Olle Nordberg. En Nordisk faun

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 11 månader
K W Gullers, 1974. Inbunden, 151 sid. En bok om den svenske konstnären Olle Nordberg. Rikt illustrerad med fotografier/målningar i färg. Något slitage på skyddsomslaget i övrigt i bra skick.
90 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj