Allt till salu inom "konstnär olle idewall"

Sortering:
Svedala
14 dagar

Akrylmålning på Canvasduk

2 500 kr
Blocket.se
Halmstad
15 dagar

Halsband

200 kr
Blocket.se
Flen
16 dagar

Staffli för ateljé

700 kr
Blocket.se
Täby
16 dagar

Uppsala juristprogrammet T1...

3 400 kr
Blocket.se
Österåker
16 dagar

Rysk oljemålning

Blocket.se
Bromma
16 dagar

Tavla

2 900 kr
Blocket.se
Malung-Sälen
16 dagar

Sandkonst

950 kr
Blocket.se
Fagersta
16 dagar

unik abstrakt tavla

3 500 kr
Blocket.se
Varberg
16 dagar

20" Bmw Fälg Michelin Ps4s

13 000 kr
Blocket.se
Butik Uppsala
16 dagar

Volkswagen caddy 2.0 TDI Eu...

134 800 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

olle olsson hagalund omkonsnären och hans miljö

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 år
Carlssons Bokförlag 1993. Inbunden, 97 sidor. Ny bok. Olle Olsson var en naivist som fångade in staden på samma sätt som vi kunde se tillexempel Sven X:et Ericksson måla Stockholm. X:et hade Tumba som bas medan Olle Olsson har sitt Hagalund i Solna.Olle Olsson. Boken är en elegant liten resa omkring konstnärens födelseort och konstnärliga bana. Den har många fina och strålande upplägg i bildmaterialet. Som en motpol mot en enklare konstsyn så framstår den sjuka fattiga konstnären Jeanne Beausangs brevväxling med vårt konstorakel Carl Milles som en lätt flytande vacker konversation om livets väsentligheter som en stark emotionell bok.Carl Milles.Carl Milles. Det är den avlägsna släktingen till Jeanne som i denna bok formar en ny bild kring Carl Milles liv och verk. Jag läser och följer ett liv i imperfektum och får nya inblickar i Carl Milles sätt att tänka genom att följa breven som leder mig genom tidens trögflytande ström. Medan Olle Olssons verk känns mycket bekant vid läsning och besök av hans fina hus som ligger inklämt bland höghus. Ett par finstilta böcker att njuta av i sin stillhet vid en lugn stund.
90 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Stockholm

Konsttryck Olle Osson, Hagalund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2 konsttryck av den kände konstnären Olle Olsson, Hagalund. Yttermått: 54 x 42 cm Motivmått : 37 x 33 cm Pris 495 kr/st. . . Oljemålning, i ram, av Dahlin Mått: 53 x 43 cm Pris 395 kr Tyvärr är bilderna inte så bra som i verkligheten Finns och hämtas på Östermalm Auktionsverket har sett foton och rekommenderat priset
395 kr
Blocket.se

Olle Ohlsson: gulddosan

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Utställningskatalog . Utan årtal, 1978. 18 s. Häftad. 30x21cm. 125 gram. Nära nyskick. 16 olika gulddosor avbildade färg, "Erna och Victor Hasselblad gästade nobelfesten 1975. Det var snö i Stockholm. Dagen efter besökte de Galleri Argentum där silversmeden Olle Ohlsson ställde ut. Victor Hasselblad beundrade ciseleringarna i Ohlssons silverskålar och beslöt sig för att köpa ett par stycken. Sedan bad Victor att få tala med konstnären. Han var inte tillstädes men galleriföreståndaren ringde upp Olle. Han kom omgående till galleriet. Victor Hasselblad beställde då tolv snusdosor i guld. Olle Ohlsson förklarade att han inte arbetade i guld, inte hade råd. Victor framhärdade och frågade hur mycket pengar det behövdes. Han förklarade att det rörde sig om en donation. Sedan Ohlsson uppskattat summan lovade Victor att pengarna skulle finnas hos silversmeden på måndag. Beställningen var ett faktum. Olle Ohlsson satte igång med arbetet som var omfattande. Tyvärr var det inte klart att Victor Hasselblad fick se de färdiga gulddosorna.".
150 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj