Quantcast
Till salu inom: ”

villavagn sotenäs camping kungshamn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Båtvirke

Sotenäs
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Villavagn i nyskick säljes på vackra SotenäsCamping, Väjern. Med närhet till Kungshamn och Smögen. Vagnen har ett vackert läge med klippor och bad alldeles i närhet. Välplanerad villavagn med 2 sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två bäddar. Kombinerat allrum och kök. Separat toalett med handfat, samt duschrum med handfat. Gott om förvaringsutrymmen, klädkammare. Kommunalt vatten och avlopp. El och luftvärmepump. Bäddplatser för 7 personer. Stor praktisk insyns skyddad altan. Bygglov finns. Årets avgift ingår i köpet.
Övrigt Premium Holiday På plats - Sotenäs Cam Årsmodell: 2011 Typ: Husvagn-övrigt Info: Holiday på Sotenäs Camping Helt ny Holiday säljes på plats på vackra Sotenäs Camping vid Kungshamn/Smögen. Vardagsrummet har en soffgrupp, soffbord och TV-bänk. Fullutrustat kök med spis/ugn och kylskåp med frysfack. Matplatsen består av bord och fyra stolar. Det stora sovrummet har dubbelsäng, sängbord, överskåp, garderober. Extra sovrummet har en våningssäng och garderob. Badrummet består av handfat, toalett och dusch. En mycket prisvärd villavagn för omgående tillträde! Totalvikt: -1 Antal bäddar: 4
Plats 298 på Johannesvik Camping i KungshamnVillavagn med 3 sovrum,allrum med gasolkamin 10x3,10 m Terass 10x3 m,finns möjlighet och potential för utbyggnad om man så vill. Vagnen är högt och stabilt uppställd på cementblock ( ej lecasten ) Står på en höjd med utsikt över en stor del av campingen Första användningsår 2009 Står på en lugn och trivsam plats med trevliga grannar. Vatten och avlopp Avgift betald till 13-9-15 Allt på bilderna ingår Möjlighet till båtplats Pris 310000:- + provision till Johannesvik camping 43750:- För ytterligare information vänligen ring Jimmy 0730-974743.
ABI ARIZONA 09,SOM NY,DUSCH OCH TOA, STOR SPIS MED GRILL OCH UGN,IMITERAD BRASA MED VÄRMEFLÄKT.ETT RUM MED DUBBELSÄNG, ETT RUM MED 2 ST ENKELSÄNGAR. GARDEROBER OCH SPEGLAR. STÅR UPPSTÄLLD I KUNGSHAMN PÅ JOHANNESVIK CAMPING. MYCKET BRA SOLLÄGE. EL INDRAGEN (EJ GASOL). NYBYGGD ALTAN. FULLUTRUSTAD. ENDAST SERIÖSA SVAR TACK.
villavagn säljes på plats på vackra SotenäsCamping vid Kungshamn/Smögen , modell ABI Westwood 9x4m. Westwood är den mest exklusiva modellen i serien från ABi och har en exceptionellt hög standard, Vardagsrummet har en soffgrupp, soffbord och TV-bänk. Fullutrustat kök med spis/ugn och inbyggd kyl & frys samt tvättmaskin. Matplatsen består av bord och fyra stolar. Det stora sovrummet har dubbelsäng, sängbord, överskåp, toalettbord och garderober. Extra sovrummet har en våningssäng och garderob. Badrummet består av handfat med kommod, toalett samt dusch med badkar. Vagnen har en mycket smakfull exteriör och de infällda spotlightsen under taköverhänget förhöjer effekten kvällstid. Interiören känns lyxig och ombonad med harmoniserande färgskalor. Villavagnen säljs komplett med möbler, vitvaror, textilier, tavlor, armaturer , allt. Samtliga funktioner är genomgångna och testade. För omgående tillträde ? ert semesterparadis där Bohuslän är som bäst, sotenäs camping ligger vid havet med några hundra meter till bad och hav från villavagnen, campingen ligger i västläga så det är sol hela dagen samt kvälls sol, finns möjlighet till natt lägga mindre båt vid klipporna över sommaren, avståndet till kungshamn/smögen är ca 4km beroende på vart man vill ta sig, info om campingen finns på sotenascamping.se vid frågor & mer kort så maila eller ring, kan doch ej svara alltid när jag är på jobbet, mvh//staffan