Quantcast
Till salu inom: ”

villavagn stockens camping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer vi vår pärla, en villavagn Willerby Jupiter -04 i mycket gott skick. Vagnen står på Orust pärla, Stockens Camping. Vagnen är 32 m2 stor, har ett sovrum med dubbelsäng, ett gästrum med 2 enkelsängar samt ytterligare 2 sovplatser i bäddsoffan i allrummet. Kommunalt anslutet vatten och avlopp. Elelement och gasolkamin Villavagnen har en tilltagen altan med ett övre soldäck. Soltid från 07 till 22 Årsavgiften betald Pris: 295 000 eller högstbjudande.
Koppla av och njut fullt ut av ledig tid i underbar miljö på trivsam o populär camping med mycket aktiviteter, vagnen är en Willerby Jupiter, ny på plats april 2010. I toppskick med dusch och wc inne, komm. vatten och avlopp, extraisolerat golv, värmepump, två sovrum, kök och allrum i ett med bäddbar soffa, praktiskt förråd på utsidan, paviljong, ca 60 kvm stor altan med solmöjlighet både dag och kväll samt tom viss havsutsikt. Säsongsavgiften för 2013 betald. Överlåtelseavg. till campingen tillkommer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Åldre villavagn i gott skick säljes för avflyttning finns på Stocken camping på Orust. För mer information kontakta Ronald Paulsson via mail eller telefon!!
Vi säljer vår Willerby Jupiter,inkl vår ca 60kvm stora altan. Ett fantastiskt sommarboende mitt i ett semesterparadis där Bohuslän är som bäst! Nära till Gullholmen, Käringön, Mollösund och Grundsund. Sovrum 1 med dubbelsäng,sovrum 2 med två enkelsängar. Badrum med toalett och dusch. Härlig bäddbar hörnsoffa i vardagsrummet. Priset är exkl. överlåtelseavgift. Ring el maila för visning.