Quantcast
Till salu inom: ”

ormhassel kvistar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ormhassel till dekoration, påskris, bröllop, akvarium, inredning mm Grenar och kvistar i varierande storlekar från ormhassel. Till dekoration, påskris, akvarier, buketter, blomsterarrangemang och inredning mm. Ormhassel är populärt att ha i brudbuketten och till bröllopsdekorationer. I "Sköna Hem" fanns ett reportage där man använt ormhassel i en lampa för att skapa vackra mönster på väggarna. Ormhassel förväxlas ibland med trollhassel, ormhasseln har vridna skruvade grenar och växer mycket långsamt. Vi har allt från små kvistar till större grenar och det finns även färdigtorkade grenar för akvariet. För fler bilder, se http://loppiskristianstad.bloggplatsen.se/2015/03/08/11039511-ormhassel-till-dekoration-paskris-mm/ Vi har mycket mer än vad som syns på bilderna. De allra minsta kvistarna kostar 1:-/st (ca 20-30 cm långa). Större grenar kostar mer, priserna varierar beroende på kvistarnas/ grenarnas tjocklek och längd. Ring för mer info! 073-3748843 (dagtid) 070-7812458 (kvällstid)
Ormhasselkvistar i olika storlekar säljes. Gör egna juldekorationer som på bilden eller bara i vas som prydnad.
Väldigt stor och fin buske. En kvist kostar ca: 40:- i Blomsteraffär. Väldigt eftertraktad. GE BUD. EJ SKAMBUD
Totalhöjd ca 130 cm för prydnad, blomster- arrangemang (blomsterhandlare?) mm. Totalt ca 50 små kvistar och ca 20 stora. 10 kr för dom små och 25 kr för dom stora. 1000 kr för alltihop.
Beskär min ormhassel och kan inte använda allt själv. 5kr för en liten och 10 för en stor gren (+20cm) använd till blomster arrangemang eller lägg på duk för en snygg effekt. Mängdrabatt över 100kr. Kan skickas mot förskottsbetalning och fraktkostnad 49kr.