Quantcast
Till salu inom: ”

orpington säljes

Höns

Kronobergs län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gul Orpington Herre med matchande tant söker nytt hem pga att jag ska byta ras. Båda är ungefär 4 år och har ett trevligt temperament. Hönan ruvar flitigt och har värpt nästan varje dag. Paret söker hem omgående och finnas att hämta i Flurkmark. Hämtas senast söndag (den 10:e) annars slår ja bort dom istället ! Ring inte och säg att du ska hämta om du inte tänker göra det! Sms och mail funkar bäst för mig då jag har småbarn. Bilden är tagen i somras.
Vi har fyra stycken tuppar som söker nya hönor. 1st Brahma. 2st gul Orpington och 1st Skånsk Blomme. Alla är födda sommaren 2012. Vi har alldeles för många tuppar så vi blir tvugna att göra oss av med dessa. Vana vid hantering (dotter på 3 år). Priset är inte det viktiga utan ett bra hem för dem! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag har fler tuppar än jag behöver. En Orpington gul stor och vacker och en Hedemoratupp mycket grann . Båda tupparna är trevliga och sociala. Vana att få gå ute i trädgården delar av dagen. Säljer dem pga att de nu är könsmogna och har börjat göra upp om tjejerna. Jag kan tänka mig att man kan få köpa till någon(ra) hönor till tupparna. Jag har Orpington gul och en del blandraser.Alla är 1 år För hönorna tar jag 150;kr för Orpington och 100:- för blandisarna
Jag fick 10 tuppar av 24 möjliga i kläckningen påskveckan. PGA platsbris har jag fyra blandras över efter; Höna: Lohmann/Orpington, Tupp: Welsumer. Så de blir nog stora och kan tänkas bli bra som stek till hösten för den som önskar det och har mer plats. Jag upplever dem stora redan. Först till kvarn hämtar gratis i helgen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kycklingar av rasen Orpington finns till salu. Finns i både gul och svartbandade. Dagsgamla 85 kr styck. 3-4 veckor 100 kr st. Ej könsbestämda. Endast telefonkontakt.

... eller prova att söka på orpington höns