Quantcast
Till salu inom: ”

orpington höns säljes

Höns

Kronobergs län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

HÖNSRASER
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har mina kycklingar växt sig stora, 4 månader. Jag var ute efter hönor men det blev en tupp som jag nu vill sälja. Vi har redan flertal tuppar på gården. Den (tsm med hönorna) är väldigt präglad på människor. Vi har börjat fostra den till att gå med dom andra hönsen. Går väl sådär. Det är alltså en tupp som ska bort, pga utrymmet. 150 kronor vill vi ha för den. Om ni/du är intresserad ring mig "0727106082" eller Allan "0703661452". Ni kan också maila mig.
Far och son tupp kommer inte överens så bra så därför söker vi nytt hem till vår ungtupp. Vi skänker bort honom mot avhämtning till någon som har höns och vårdar med kärlek! Obs! Däremot absolut inte för att han ska bli middag till någon! På bilden syns vår stiliga pappa tupp av rasen Gul Orpington med några av våra hönor. Vi bor i Nacka, 5 min från Slussen.
Höns kläckta i sommar. Har 5-6 Gul Orpington höns 150:-/st 2 brahma hönor 200:-st och ev nån mera höna till salu då det blev mycket höns i åtets kläckning så måste få ner antalet. 1 par Plymouth Rock 200:-/par Ring för mera info Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Från min vinstrika stam säljer jag nu 5 prima ungdjur.En grupp om 1,4 (1 tupp,4 hönor) Även ett par evt trio av mina avelsdjur. Jag har sedan 2004 lagt ner mycket jobb och intresse av mina "pyttar",därför söker jag seriösa köpare,som har intresset av att bevara och utveckla denna fina ras.Dvärg Orpongton är en tillgänglig,gemytlig ,ej flygande,ruvvillig liten trädgårdshöna.Mina är i utställningskvalite om så önskas. Pris: 250 kr tupp, 300 höna Priset är INTE prutbart. Mvh Kajsa
Säljer stor gul Orpington 10 stycken varav två höns födda mars -13. De andra är från juni/juli -14. Bland de yngsta finns två-tre tuppar. Hönsen är vana att gå ute och mycket sociala. Kommer springande när vi kommer hem för att hälsa och när jag ropar på dem (mest troligt för att få nåt gott). De två äldsta är uppvuxna i mitt vardagsrum. Orpington är stora tunga låga höns som värper bra, ruvar bra och är ... vänliga. 250 kr per höna, eller bud. Paketpris om fler än två.