Till salu inom

"overlock symaskin säljes"

Ängelholm
3 månader

Industrin symaskin

8 000 kr
Citiboard
Nacka
7 månader

Matematik Origo 2b/2c vux -...

200 kr
ABC-Annons.se
Nacka
7 månader

Bäddsoffa

2 000 kr
ABC-Annons.se
Göteborg
9 år

Symaskin Overlock

2 000 kr
ABC-Annons.se
Lilla Edet
6 år

Symaskin Overlock

5 500 kr
ABC-Annons.se
Butik

Symaskin Overlock

2 759 kr
NYTT Buyersclub

Tidigare annonser till salu

3trådig overlock Singer

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Som på bilden. Jag har haft den i 7 år. Fungerade fint när jag ställde undan den utom att den hoppa ett eller två stygn då och då. Kan tänka mig att den behöver mycket kärlek eller en service. Eller bara bättre inställningar Instruktionsbok har jag inte men jag kan länka till vart man kan få en på engelska. Säljes för att jag ska köpa en 4trådig.
700 kr
Blocket.se

Singer overlock, helt ny

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Oanvänd/oöppnad i kartong Singer overlock säljes! Singer 14 SH 754 Sy som proffsen och få ett perfekt resultat. 3-trådig och 4-trådig overlocksöm, syr ihop, överkastar och skär kanterna allt i ett enda moment. 2-trådig kantavslutning för snygga kanter i tunna tyger. 2 nållägen, 4 trådar, friarm, lätt att hantera och med snabb och enkel trädning kommer du lätt igång att sy. Finns att hämta i Vendelsö (Haninge), kan även tas med till Lidingö eller skickas mot fraktkostnad.
2 600 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Kungälv

Symaskin & Gräsklippare Garage rensning

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Garaget skall tömmas och vi säljer nu Overlock symaskin - använd av professionell sömmerska nu endast 1400 sek !! Bilder kan mejlas Otroligt effektiv och smidig tystgående elektrisk gräsklippare. Perfekt för den mindre trädgården . Viking Garden ME443 Sparsamt använd slumpas bort !! Nypris ca 2500sek inköpt hos Kungälvs Skogsträdgård AB Pris nu endast 499 kr !! Finns att hämta i centrala Bohus. Surte,Bohus,Kungälv
499 kr
Blocket.se
Sömnad och Symaskiner  ·  Stockholms län

Singer symaskin och Singer Overlock SOM NYA

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Säljer två nästan nya maskiner från Singer, inköpta i juni 2013 från Synaskinswebshoppen. Medföljer självklart kvitto! Maskinerna är felfria och endast använda ett fåtal ggr. Mycket bra nybörjarmaskiner, enkla att trä och hantera. Anledningen till att jag säljer dem är att jag inte använder dem. Känns som att någon annan kommer ha större glädje av dessa symaskiner! Jag köpte båda två till kampanjpris för 5000 kr, säljer nu för 1500 kr styck eller båda för 2800 kr VID SNABB OCH SMIDIG AFFÄR. Maila eller sms:a helst.
1 500 kr
Blocket.se
Sömnad och Symaskiner  ·  Järfälla

Symaskin Husqvarna

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Jag fick en ny underbar symaskin av min sambo så nu säljer jag min trotjänare. Husqvarna med enkla ändringar på sömbytena. Mycket bra maskin för nybörjare eller en komplement maskin till Overlock symaskin. Ingår pedal såklart, täckhuva, massor med spolar, skruvmejsel, smått med sybehör till maskinen och 7 olika fötter. Enkel att trä, enkel att spola underspolen. Har små barn som sover och behöver skötas så smsa gärna så svarar jag så fort jag kan :)
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj