Quantcast
Till salu inom: ”

papegoja ägg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Färska ägg

Oskarshamn
Ägg

Linköping
HÖNSRASER
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

nu måste jag få bort mina fina o söta papegojor. på grund av att jag måste åka bort snart o det finns ingen som sköter dem.. det är 5 vuxna o 2 barn sen så har dem 4 ägg så samman lagd så blir dem snart 11st med en jätte stor bur.. de kostar 250 kr styck men jag säljer alla med en stur bur som e värd 700 kr för 2500..säljer dem för ett jätte lågt pris så passa på! priset diskuteras vid snabb affär..
Nu har jag beslutat att sälja mina 5 fina dvärgspapegojor med bur och tillbehör. 2 av papegojorna är 6 månader gammla och 2 andra är ett par som just nu har 6 ägg och en till som är ungefär 1,5 år gammal. Pris 1400 jag köpte de betydligt dyrare. Dvärgspapegojor är dyra så passa på att få 5 dvärgspapegojor med bur och tillbehör och 6 ägg från paret för ett billigt pris 1400. Mejla eller Ring.
Stor bor inköpt för ca 3 månad,4 nymfer en hane, två honor och unge 4 månader, ganska ofta kommer ägg,nu ligger med fyra ägg. Hanen är helt tam och ut ur buren, sitter på min axel, äta ur handen,andra är också tama men inte som hane. Ingår mat,bor och alla saker. Anledningen till försäljning är jag har inte tillräckligt med tid för papegojor. En hona är 1å,den andra honan är 4-5 år,hane är 1.5 år och den minsta är 6 månad.
Nu säljer jag mina tre gråa nymfparakiter, 1 hane och 2 honer tillsammans med en prins papegoja och en stor bur. De har haft ägg många gånger, och de är jätte vana till människor och kan vissla. Bur är 48x80 cm. Honerna är ungefär 9 månder gamla, hanen är 1,5 år gammal, prins papegoja vet ej. Nymfparakiter kostar 250 kr var och en. prins papegoja kostar 650 kr. Fågelbur utan leksaker kostar 550 kr. om man ska köpa allting samtidigt så blir det 1600 kr. OBS! den vita nymfparakit är inte till salu.