Till salu inom

"papegoja till salu göteborg säljes"

Göteborg
Idag

Gstar jeans

470 kr
Citiboard
Göteborg
Idag

Parfym.Ny

499 kr
Citiboard
Göteborg
3 månader

Papegoja, gulpannad amazon...

6 000 kr
Citiboard
Göteborg
6 år

Grå papegojor par.

8 000 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Fåglar  ·  Hisingen

Blå pannad amazon papegoja

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Nu har vi bestämt oss för att sälja vår chaklin. Hon är ca 6 år, . Hon kan busvissla, "smacka" när hon vill pussas, säger www .pappa . Hon vill gärna ha sällskap och är bara i sin bur när vi inte är hemma. Hon vill gärna vara med oss (sitter då på axeln) när vi gör något och är mycket nyfiken av sig. Han är ringmärkt 14S2315 Ring gärna för mer information.
3 800 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Hisingen

Morhuvad papegoja

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej! Måste tyvär sälja min morhuvade papegoja Saga då tiden för henne inte riktigt räcker till.... Hon är född 111120 och är väldigt tam och pratglad. Hon kan busvissla säga hej hej härma dörrtelefon och lite andra ljud. Hon är van vid att vid hundar och att vara ute mycket. Jag är mycket mån om vart hon hamnar så endast seriösa svar tack! Är du intresserad så maila eller sms för mer info eller fler bilder. Allt ingår såsom bur, leksaker och transportbur samt uppfödarbevis. Mvh Johanna
4 000 kr
Blocket.se

Vitpannad Amason

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Förra årets unge av Vitpannad Amason. Den är bland de allra minsta amasonerna och väldigt näpen. Den är inte DNA testad. Detta får ni med vid köp: - Uppfödningsbevis - Goda råd om hur nu hanterar och får er nyvunne vän tam - Papegojhuset´s matsedel - Förteckning över giftiga träd och växter - Hur man sköter hygien och hälsa på papegojan - 10% rabatt på www.flexipet.se bur eller voljär - Medlemskap i Göteborgs Fågelförening Mer information finns på www.papegojhuset.se under fliken "Till Salu"
4 000 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Göteborg

Babygym Djungel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Babygym Djungel i fint skick. Om man snurrar på kattens boll så spelar den en melodi eller gör "djungelljud. Papegojan har bjällra som låter. Giraffen kan låta som en skallra. En boll med pärlor i som man kan snurra på samt en spegel för att öva att ligga på mage. En liten mjuk kudde finns med för när babyn ligger på rygg. Nypris 599:- på Barnia.se. Säljes för 150 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
150 kr
Blocket.se

Fågelbur

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Fågelbur med inredning säljes i bra skick. Höjd: 63 cm Bredd: 59 cm Djup: 33 cm Buren har utdragslåda så att det är lätt att rengöra utan att du behöver flytta ut fåglarna. Färgen är vit i botten med grönt galler. Inkluderar fyra sittpinnar, en gunga, en spegel, ringklocka och två matten/vatten skålar. Lämplig till mindre papegojor och undulater. Nypris ca 1 000 kr Säljes för 400 kr
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj