Quantcast
Till salu inom: ”

parajumper säljes

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 54 (L), herr Denna jacka är endast använd ett fåtal gånger förra vintern. Så den är i mkt bra skick. Säljer den då jag köpt en jacka som är mer min stil. Denna jacka köpte jag för 8000:- på Fribergs i Jönköping för ett år sedan. Kvitto finns. Alla lappar finns kvar. Storlek L Den här jackan är sjukt varm och skön. 4 500:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Jag säljer min Parajumper Longbear som är från 2012 i höstas. Fin Kvinnlig jacka med päls i luva. Jag säljer denna på grund av att jag inte använder denna på grund av mitt yrke, jag har knappt använt den så den är i mycket fint skick. Hör gärna av er vid intresse. 5 500:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 40 (M), dam Elegant brun Parajumper dam "Longbear" slimfit i strl Medium (38) Nypris: 7699 kr Nu: 4200 kr Finns på Lidingö. Prutning undanbedes. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Knappt använd mörk blå Parajumper long bear till salu. Tyvärr passar den inte riktigt mig i storleken och hänger bara i garderoben. Den är köpt från Stylebop.com från början som en present, därav försent att byta storlek eller lämna tillbaka när jag väl fick den. Hör av er vid intresse! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 44 (L), dam Parajumper - longbear i nyskick Storlek: L Färg : Svart Köpt i november 2012, NK Nypris: 7700 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.