Quantcast
Till salu inom: ”

parajumper blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 46 (S), herr Hej ! Jag vill nu sälja min Parajumper Kodiak (storlek S, svart , herr ) då jag fått intresse för en ny jacka. Jackan är inköpt den 04/11-2012 och är nästan som från butiken, då jag knappt använde den under den vintern då jag reste och jobbade väldigt mycket. Kvitto, alla lappar och extra patch finns fortfarande kvar. Mitt pris är 7000kr i och med att jackan är så ny och icke använd. Men priset går även att diskuteras . mvh
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Jag säljer min Parajumper Kodiak, svart dam, stl S. Den är använd en säsong, och köptes förra hösten för 7999 kr. Jackan är toppskick, och pälsen kan man ta bort om man vill (även om jag tycker att det är den detaljen som gör jackan så lyxig ) Säljes NU FÖR: 4000 kr Jag bor i Mälarhöjden, precis vid tunnebanan. Mvh Maria
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Snygg parkasmodell i smal passform från Parajumper i modellen Kodiak. Snygg brun färg storlek Small. Dunfyllning med 90/10 dun och fjädrar. Yttertyg i vattenavvisande oxford-nylon. På luvan sitter avtagbar murmanskypäls, inuti luvan en kaninpäls. Karakteristiska fallskärmshaken med gula strappen upptill vid knäppning. Stor kartficka på bröstet, två stora fickor nertill. Avtagbar Parajumpers patch på vänster ärm. Nypris: 8700 kr. Endast använd förra vintern, som ny. Hör gärna av er om ni har frågor. Säljer den för 6000 kr.
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Säljer min marinblåa Parajumper för att jag helt enkelt fått intresse för en annan jacka till vintern istället. Parajumpern är beställd från Stylebop.com med priset 8000kr och är knappt använd för att jag snabbt vill köpa en annan jacka! anledningen till att den blev beställd var att färgen var omöjlig att hitta i Sverige. Maila vid intresse!
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Säljer min snygga äkta parajumper jacka dam som jag knappt har andvänt!! Köpte den förra året och köpte den under en sen vinter i januari och den är från jonells! Den är som ny!! Inget fel på den alls! Köpte den för 8898:- och ni får den för 6000:-storlek S men även nån som är Xs kan ha den el medium:)