Quantcast
Till salu inom: ”

parkbänk säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har en fin etta precis vid Axel Dahlströmstorg. Den har ett stort kök med mycket förvaringsutrymme, en trappa upp till rummet (vilket ger en mysig känsla), fint badrum och parkett i rummet. Utsikten är mot gården som är lummig och fin med parkbänkar och trevliga grannar. Det är lätt att få tvätttid och det är goda kommunikationer in mot centrala stan. 1an, 2an, 7an och 8an går från hållplats som ligger 100m från dörren. På torget finns bibliotek, ica, apotek, bankomat, restauranger och en rad olika små affärer. Bra och billig etta för sin storlek!
SVT och produktionen "Äkta Människor" söker män och kvinnor i åldern 40-80 år som vill agera alkisar på en parkbänk. Inspelningen sker onsdagen den 31 aug från ca. kl. 12:30-17:30. Ersättningen är 400 kr och vi bjuder på fika. Med vänlig hälsning Magnus Bengtsson & Anders Åsemyr Statistavdelningen SVT Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Massolit. 1 uppl. 2012. 324 s. Inbunden. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Nike sover på parkbänkar eller i bästa fall hos någon kompis. Men när den unga högstadielärarinnan Anna står framför klassen väcks plötsligt något till liv inom Nike. Under ett dramatiskt år vävs Annas, Nikes och Olles liv samman, och vi får följa dem på vägen mot upplösningen. Jenny Holmberg är journalist och författare. Bara du finns är hennes fängslande debutroman. "sjuder av liv" Kulturbloggen "en av de bättre svenska romaner jag läst på senare år" The Book Bond
BBB. 1977. 255 s. Häftad. 22,5x14,5cm. 370 gram. Mycket gott skick. Övers: Louis Renner. //// Charles Rainier råkar under första världskriget ut för en granatchock. Från den stund granaten exploderar är hans minne fullständigt blankt.nÄnda till den dag han "vaknar upp" på en parkbänk i Liverpool med insikt om vem han är. //// Men vad har hänt under de år som gått? Han anar att där ryms en hemlighet. Och han börjar söka i det förflutna. //// Upplösningen är sensationell... //// Hiltons kanske mest berömda roman är andlöst spännande och ger också en bred, intressant skildring av England under de två krigen. .
Bonniers. 1941. 425 s. Inbunden. Linneband. 19x13cm. 490 gram. Mycket gott skick. Övers:Louis Renner. //// Charles Rainier råkar under första världskriget ut för en granatchock. Från den stund granaten exploderar är hans minne fullständigt blankt.nÄnda till den dag han "vaknar upp" på en parkbänk i Liverpool med insikt om vem han är. //// Men vad har hänt under de år som gått? Han anar att där ryms en hemlighet. Och han börjar söka i det förflutna. //// Upplösningen är sensationell... //// Hiltons kanske mest berömda roman är andlöst spännande och ger också en bred, intressant skildring av England under de två krigen. . (namnt. dat. 1941 + namnklisterlapp)

... eller prova att söka på parkbänk blocket