Quantcast
Till salu inom: ”

parkbänk blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Mycket exklusiv, skålad positionsstol i bästa teakkvalité. Så bekväm att inte ens dyna är nödvändig! Köp till fotstöd så har du en fullfjädrad däcksstol/solstol av yppersta klass. Jättefina klappstolar, perfekta till den mindre bordet eller som extrastolar till det stora. 590:-/st. 10% rabatt om du köper mer än 6st. Har även massor av kompletta utemöbelgrupper och solitärer som parkbänkar mm. Även exklusiva dynlådor. Ring eller maila för broschyr över komplett sortiment.
Min son har samlat ihop sina gamla Fisher Price leksaker som han har lekt färdigt med och vill nu sälja dom på Blocket för att kunna köpa något annat :) Dom är i bra skick och vi vill gärna bli av med dom så fort som möjligt- först till kvarn gäller! Vi säljer endast allting tillsammans i ett paketpris! Vi säljer: *en skolbuss *en lekplats med rutschkana och gunga *en brandbil *en parkbänk *en biltvätt + små figurer/ gubbar till!
Hallo där alla nykomna studenter! Jag tycker verkligen synd om er som inte har någonstans att ta vägen, man hör om er på nyheterna. Jag bor i en rymlig två i luthagen med min hundvalp och läser till jurist. Skolan börjar på måndag och skulle det vara så att du står där ensam i regnet och valmöjligheten är parkbänken, maila då mig så kan du få bo i mitt vardagsrum, ha tak över huvudet ett tag tills du fixar ett studentrum lr finner en mer permanent lösning. Med lyckoönskningar Alexandra
Bänken är i gott skick. Bekväm. Mått h80cm d57cm b125cm 460kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Ska tyvärr sälja min fina V70 för jag är istället i behov av en mindre bil. Bilen går perfekt i motor och växellåda och kamrem (juni) och hjullager nyligen bytta (juli) samt bromsar. Bilen är kontinuerligt servad på bilverkstad. Bilen har samtliga finesser som finns i bilar nu för tiden som tex ac, abs, cd och radio, dragkrok och så vidare. Sommar och vinterdäck. Är besiktigad och skattad! Dock till det tråkiga pga en oturligt incident med en dold parkbänk sänker jag nu priset. Incidenten ledde till fula repor och bucklor på höger sida.. Detta är absolut ingenting som påverkar bilens funktionsduglighet endast dess fysiska utseende //Sandra