Quantcast
Till salu inom: ”

paviljong 2x4 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Raben & Sjögren. 1 sv uppl. 1977. 171 s. Inbunden. Förlagets marinblå kartongband. 22x14cm. 410 gram. Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Illustrerad. Ur omslagstexten: Robert Louis Stevenson (1850-94) tillhör de odödliga författarna. SKATTEN I FRANCHARD handlar om den originella doktor Desprez som tar sig an en föräldralös pojke vid en cirkus. Han försöker uppfostra honom enligt djupsinniga filosofiska principer, medan hans hustru, som älskar ostron och gammalt vin och ett liv utan problem, företräder en mera lättfattlig uppfostran. För övrigt saknas varken dramatik eller spänning; en nedgrävd skatt, en våldsam eldsvåda, allt präglat av en oemotståndlig humor. PAVILJONGEN PÅ SANDHEDEN är av helt annat slag, kuslig, mystisk, gåtfulla främlingar, åskväder i natten, en skön dam med en av skräck för hämndlystna förföljare halvt vansinnig fader som barrikaderar sig i en enslig villa vid havet, och en upplösning som inte lämnar något att önska i fråga om dramatik, våldsam död och romantisk kärlek.
Linhai 300 2x4 Mätarställning: 122 mil Färg: Grön Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, En beg ATV av beprövade märket Linhai. 300cc och 2-hjulsdriven. Nybes 2011-04-08 med blankt papper. Nyservad och genomgången för att fungera framöver. En perfekt 4-hjuling att ha på mindre gård eller på sommarstället. Vägreggad och får framföras med b-körkort på allmän väg. Har hög, låg och backväxel. Dragkula 50mm så att vanliga bilsläpar går att koppla bak och köra med. Endast 122 mil och i helt fint skick. Billig att äga och drar lite bensin.
Tjena, har haft en relativt kraftfull processor liggandes på hyllan sen ett år tillbaka. Har inte brytt mig tillräckligt för att försöka sälja den men tycker det är synd att den bara ligger, så nu i vackert vårväder känner jag mig generös. Det rör sig om inte mindre än en Phenom 2 x4 945@3,0Ghz Länk: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=461436 Kylaren har jag kastat för längesen, likaså kartongen, så den har legat i endast sin inre plastförpackning i snart ett år. Vet att jag skulle kunna få några hundringar för den fortfarande, men om jag kan göra någon med låg budget lycklig är det coolare. Den finns att hämta i Tyresö, ca 20 minuter med buss från Stockholm. EDIT: Till er ca 10 personer som bett mig skicka processorn: Tyvärr, jag ids inte, dessutom är det inte samma känsla att ge bort något över post. Ni får gott ta er åtminstone till Stockholm så ni kan få den i handen.
Linhai 300 2x4 snöplog, vinsch, kedjor. Mätarställning: 0 mil Färg: Svart, röd Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, Passa på. En Linhai 300 2x4 med plog av märket bronco på 138cm, ställbar till höger och vänster samt rakt. Plogen har ett stabilt snabbfäste med sprintar för att kopplas loss och monteras snabbt och enkelt. Vinsch med en dragkraft på 2000lbs med knapp på styret att köra wiren ut och in/ höja och sänka snöbladet. Allt monterat och klart att användas direkt vid köp. Tuta och kör snö i helgen för strax över 40000kr. En svart/röd maskin som har hög/lågväxel samt back. Obs inte snöbladet på bilden. Vinsch samt kedjor ej monterade på bilden. Ett ex kvar.
Pris exklusive moms: 31 120kr Aeon Crossland 350 2x4 LAGERRENSNING Mätarställning: 0 mil Färg: Svart/vit eller röd/vit Typ: 4-hjuling Info: Avdragbar moms, Automatisk växellåda, Ordinarie pris 49, 990:- Snygg design, dubbla justerbara dämpare fram, 12-voltsuttag, kardandrift, el- och dragstart och godkänd för två personer. Stort förvaringsutrymme under sadel. Hög/Lågväxel. Kolla in vår ATV-prislista med Sveriges kanske starkaste ATV-sortiment och med de senaste kampanjerna! * Vårt mål är att offerera Sveriges lägsta priser på alla ATV och vi vill givetvis tillmötesgå våra kunder ytterligare om så ej är fallet * Vägreggade & Terrängreggade * Besiktningsfri 4 år * Vägreggade framförs med vanligt bilkörkort * Öppet MÅN-FRE 10-19, LÖR 11-14, övrig tid enligt ÖK * Avbetalning till marknadslåga räntor * Hemleverans i hela Sverige mot självkostnadspris * Service & Rep. av alla märken * Störst på ATV & Quad i sydöstra Sverige * Läs mer om tillbehör och utrustning på www.pmo.se