Till salu inom

"paviljong cello 3x3 säljes"

Borlänge
Igår

Paviljong

5 000 kr
Blocket.se
Köping
Igår

Paviljongram

350 kr
Blocket.se
Ängelholm
Igår

Fin paviljong i bra skick

1 250 kr
Blocket.se
Stenungsund
Igår

Paviljong Brafab 3x4m

4 500 kr
Blocket.se
Västerås
2 dagar

Paviljongen Ny från dollar...

700 kr
Blocket.se
Lidköping
2 dagar

Paviljong "Jysk"

1 000 kr
Blocket.se
8 dagar

Paviljong tyg Cello Sofia T...

1 300 kr
Blocket.se
Staffanstorp
Igår

Paviljong - ny endast monterad

2 000 kr
Blocket.se
Nordmaling
Igår

Stort hus i Nyåker (Jordbru...

395 000 kr
Blocket.se
Järfälla
2 dagar

Cello Module utemöbler- Hör...

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Celloset Mönnich, utmärkt cello

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En lättspelad cello med jämn och stark ton! Helsolid med ebenholtz-greppbräde. Följande ingår: Cello, stråke, fodral, hartz. Specifiktationer: Lock: Solid gran Sidor/Botten: Solid lönn Greppbräda: Ebenholtz Stråke: Brazilträ, frosch i ebenholtz. Övrigt: Finstämmare och stränghållare. Detaljer i äkta trä. Storlekar: 4/4, 3/4, 1/2, 1/4, 1/8 Vi levererar över hela Sverige. Frakten för denna vara är 19 kr. Vi finns på Sprängkullsgatan 10B i Göteborg, mellan Handelshögskolan och Skanstorget. Våra öppettider är vard. 10-18, lörd. 11-14. Har du frågor kan du ringa till oss på 031-13 33 39 eller maila. Besök oss på www.gef-ab.se för mer info!
7 995 kr
Blocket.se

Bra cello med stråke och hardcase

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Har en utmärkt cello med tillbehör till dig som har kommit en bit. Själv har jag haft mycket glädje av instrumentet under såväl folkhögskole- som musikhögskoletiden. Cellon klingar varmt och fylligt och har en fin och jämn klang. Botten är av ett stycke (ovanligt). Cellon är för några år sedan genomgången hos violinbyggarmästare Michael Wallmo i Gävle. Då gjordes bl.a följande: stall, ljudpinne, greppbräda, str.hållare, strängar etc. Cellon är alltså i bra skick! Instr. blev även värderat till ca.35000:-. I priset ingår det röda hardcaset (bilden) samt en helt ok stråke. Vid frågor, ring eller maila mig. Tveka inte att höra av dig för att provspela cellon!
28 500 kr
Blocket.se

En fin Zimmermann cello 1800-talet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En fin cello av Jul. Heinr. Zimmermann gjord i Vogtland, Tyskland under sena 1800-talet. Fina krackeleringar i lacken Tidigare agdes av en känd svensk cellist Svante Henryson och användes under inspelningen av hans första soloskivan Enkidu Värderingsintyg av Stockholms Handelskammare på 45tkr Info och bilder på www.violoncello.se Kolfiber celloetui Accord Case eller Musilia kan köpas till denna cello Info på www.accordcasenordic.com Även fina cellostråkar finns att välja emellan
39 000 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Östergötlands län

Cello Paris Trädgårdsgrupp i Polyrotting

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej! Dags att piffa upp altan / uteplatsen till sommarn kanske? Ska sälja en nästan ny soffgrupp / Trädgårdsgrupp (Konstrotting / Rotting / Polyrotting) som är svart. Hög kvalitet på rottingen. Allt är helt och fräscht. Det är köpt 2011. Märket är Cello Paris. En soffa, två fåtöljer och ett bord med glasskiva som är mörktonad. Dynerna är vattenavvisande och smutsavvisande och det är dragkjedja på överdragen så det går lätt att tvätta dom Nypriset är 4995:- Nu: 2250:- vid snabb affär, först till kvarn som gäller. Prutat och klart!
2 250 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Cello

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Detta är en cello med mjuk fin klang som lämpar sig väl för orkester och ensemblespel. Cellon är bekväm att spela på. Har bytt in instrumentet från en av mina celloelever som köpte en annan mycket fin cello. Hon har nu gått vidare till högre musikstudier men spelade på denna under hela sin gymnasietid. Har ej möjlighet att ta emot spontanbesök då schemalagd musikundervisning oftast pågår i lokalen. Dessutom förvarar jag instrumenten i ett mer inbrottssäkert förråd på annat ställe. Ring eller maila för att boka tid för provspelning!
11 600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj