Till salu inom

"cello blocket säljes"

Igår

Antik cello 4/4

60 000 kr
Blocket.se
Butik Skellefteå
2 dagar

Cello Suzuki

Blocket.se
Kramfors
3 dagar

Vacker cello i toppskick

26 750 kr
Blocket.se
3 dagar

Cello & stråke

220 000 kr
Blocket.se
Butik Gävle
3 dagar

Garanti - Violinbyggarmästa...

Blocket.se
Tidaholm
3 dagar

Cello säljes

20 000 kr
Blocket.se
Butik Gävle
5 dagar

Cello Superb Student Pro Ce...

42 000 kr
Blocket.se
Örebro
7 dagar

Cello Jay Haides, två stråk...

20 000 kr
Blocket.se
Jönköping
8 dagar

Utemöbler K-rauta Loungeset...

1 500 kr
Blocket.se
Gävle
8 dagar

Soyuz 023 Bomblet

8 000 kr
Blocket.se
Nybro
9 dagar

Arvada MC760L-BK cello 4/4...

2 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Jay Haide violin, viola, cello

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jay Haide fiol, altfiol, cellol Flera olika modeller av violin, viola och cello i lager. En serie helt handgjorda instrument från Ifshin Violins i USA, men tillverkade i Kina, gjorda efter italienska förebilder. Mycket prisvärda med ett hantverk och en ljudkvalité och som man sällan hittar ens i dyrare prislägen. Utvalt kvalitetsvirke och vackert antikbehandlade lackering. På alla Jay Hide instrument görs uppställningen av Peder Källman Violinateljé för bästa kvalité. Ljudpinne, stall, hyvling av greppbrädan, stämskruvar, översadel och strängar.
16 230 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Trevlig tjej söker kollektiv/lägenhet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag är en skötsam, norsk tjej på 21 år som söker bostad i Stockholm i höst (evt. till juni). Jag är trevlig och social, så ett kollektiv skulle passa bra. Är också intresserad av studentrum, inneboende och mindre lägenheter. Mina intressen är musik, jag spelar cello i et band som håller till i Stockholm. Sen tycker jag om utomhusaktiviteter som orientering eller att vandra i fjällen. Jag reser också gärna och träffar olika människor från andra kulturer. Jag skall plugga på södertörn i höst, så det är ett plus om det ligger nära till skolan.
0 kr
Blocket.se
Värme och klimat  ·  Jönköping

Pelletsbrännare Cello

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej. Jag har en pelletsbrännare cello som jag inte har någon användning för då jag har plöjt ner jordvärme. Det är en cello tillverkad i Aneby. Har du några frågor så ring. Kan även tänka mig att byta bort den mot nästan vad som helst som jag skulle ha mer användning för så har du något maila gärna vad och en bild om d behövs eller ring mig. Vet inte alls va den kan va värd så sätter bara ett pris men alla bud beaktas! Med vänlig hälsning, Samuel.
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Ovanåker

Cello

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Cello finnes som jag köpt av min mor när jag jobbade som violin/stråklärare i Kiruna.Cellon är byggd någon gång under 1920 i Tyskland/Österrike eller Tjeckien den har använts Hovkapellet och det var min mors lärare Arne Jacobsson som fick fram den till henne 1958. Den har en bra och jämn ton och är en lämplig dam cello, fodral och stråke följer med.Den är genom gången av Uppsala violinateljé Christer Berglund maj-juni 2007 papper finns från Uppsala violinateljé. Instrumentet finns nu i Ovanåkers kommun i Hälsingland. Säljare Susan Reistad tel : 070-509 33 24
60 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östermalm

En fin fransk cello JTL 1910

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 månader
En bra cello gjord i början av 1900-talet i Mirecourt av Jerome Thibouville-Lamy. Öppen klang. Ny setup.Certikat av fransk expert. Värderingsintyg av Stockholms Handelskammare 65tkr Flera Italienska, Franska, Tyska, Engelska instrument och stråkar finns hemma nu. Besök oss på violoncello.se Accord Case kolfiberetuier till stråk, gitarr, blås kan köpas förmånligt hos oss mitt i Stockholm. www.accordcasenordic.com Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
65 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj