Quantcast
Till salu inom: ”

cello blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jay Haide fiol, altfiol, cellol Flera olika modeller av violin, viola och cello i lager. En serie helt handgjorda instrument från Ifshin Violins i USA, men tillverkade i Kina, gjorda efter italienska förebilder. Mycket prisvärda med ett hantverk och en ljudkvalité och som man sällan hittar ens i dyrare prislägen. Utvalt kvalitetsvirke och vackert antikbehandlade lackering. På alla Jay Hide instrument görs uppställningen av Peder Källman Violinateljé för bästa kvalité. Ljudpinne, stall, hyvling av greppbrädan, stämskruvar, översadel och strängar.
Jag är en skötsam, norsk tjej på 21 år som söker bostad i Stockholm i höst (evt. till juni). Jag är trevlig och social, så ett kollektiv skulle passa bra. Är också intresserad av studentrum, inneboende och mindre lägenheter. Mina intressen är musik, jag spelar cello i et band som håller till i Stockholm. Sen tycker jag om utomhusaktiviteter som orientering eller att vandra i fjällen. Jag reser också gärna och träffar olika människor från andra kulturer. Jag skall plugga på södertörn i höst, så det är ett plus om det ligger nära till skolan.
Hej. Jag har en pelletsbrännare cello som jag inte har någon användning för då jag har plöjt ner jordvärme. Det är en cello tillverkad i Aneby. Har du några frågor så ring. Kan även tänka mig att byta bort den mot nästan vad som helst som jag skulle ha mer användning för så har du något maila gärna vad och en bild om d behövs eller ring mig. Vet inte alls va den kan va värd så sätter bara ett pris men alla bud beaktas! Med vänlig hälsning, Samuel.
Cello finnes som jag köpt av min mor när jag jobbade som violin/stråklärare i Kiruna.Cellon är byggd någon gång under 1920 i Tyskland/Österrike eller Tjeckien den har använts Hovkapellet och det var min mors lärare Arne Jacobsson som fick fram den till henne 1958. Den har en bra och jämn ton och är en lämplig dam cello, fodral och stråke följer med.Den är genom gången av Uppsala violinateljé Christer Berglund maj-juni 2007 papper finns från Uppsala violinateljé. Instrumentet finns nu i Ovanåkers kommun i Hälsingland. Säljare Susan Reistad tel : 070-509 33 24
En bra cello gjord i början av 1900-talet i Mirecourt av Jerome Thibouville-Lamy. Öppen klang. Ny setup.Certikat av fransk expert. Värderingsintyg av Stockholms Handelskammare 65tkr Flera Italienska, Franska, Tyska, Engelska instrument och stråkar finns hemma nu. Besök oss på violoncello.se Accord Case kolfiberetuier till stråk, gitarr, blås kan köpas förmånligt hos oss mitt i Stockholm. www.accordcasenordic.com Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.