Quantcast
Till salu inom: ”

paviljong provence rusta anv 1 säsong säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Välkommen till det soliga, vackra Frankrike & Provence! På vårt mysiga pensionat hyr du rum eller lägenhet mitt i hjärtat av det ljuvliga Provence. Med över 20 års erfarenhet från området hjälper vi dig att hitta det bästa som Provence har att erbjuda. Vi finns på plats varje dag för att tipsa dig om de fantastiska utflyktsmål som finns i området. Njut av sol & bad, vacker natur med fantastiska vandringsleder, härliga viner, ja Provence har något som tilltalar de allra flesta! Säsongen 2011 håller vi öppet från början av maj till och med slutet av september. Priser: Dubbelrum 460 Euro/vecka inkl frukostbuffé Mindre lägenhet 520 Euro Exkl frukostbuffé. "KOM NU PRIS" Veckorna 28-30 betalar du endast 420 Euro för ett dubbelrum och 480 Euro för en lägenhet. Passa på! Varmt välkommen till Provence i sommar!!
Richters Förlag 2005. Inbunden med skyddsomslag, 239 sidor. Nyskick. Max Skinner har precis förlorat jobbet när han får veta att han ärvt en gammal vingård i Provence av sin farbror. Max brukade tillbringa sommarloven hos farbror Henry, och han har alltid älskat gården Le Griffon. Nu är den hans! Han beger sig dit och börjar rusta upp det gamla huset och får ordning på vinodlingen. Men inkomsterna är små, och det är inte förrän han inser att hans medhjälpare, Monsieur Roussel, döljer en stor hemlighet som Max vågar hoppas på en framtid i Provence. Livets överflöd är en kärleksfull och humoristisk hyllning till livet i Provence. Till maten, vinet, den ljuvliga värmen och till människornas vänlighet och excentriska vanor. Peter Mayle är tillbaka med ännu en underbar roman om det goda livet det som vi alla drömmer om. Livets överflöd ska bli film i regi av Ridley Scott.
Dubbfria vinterdäck i nyskick, använts mindre än halv säsong. Suttit på en Ford Mondeo-96. (Köpt däcken för drygt ett år sen,sedan sålt bilen.) 185/65/14 på plåtfälg. Märke: Meteor, ej regummerat. MÅTT: 4/108 47,5 63,3. 108/4 passar även på: AUDI 4-bult FORD 4-bult MAZDA 121/MAZDA 2 SAAB 900 88-93 SAAB 9000 VOLVO 850 -93 Priset är sjukt bra, så kommer inte pruta en krona på det! Vill du inte betala 1200kr för dom så behöver du inte besvära dig med att höra av dig! Nås per mail.