Quantcast
Till salu inom: ”

pcp fyllkit säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tub samt fyllkit till pcp luftgevär tuben behöver besiktigas men har skapligt med luft kvar. Priset är hämtpris . kan lämnas i kungens kurva . skicka ett mail om du SKALL ha grejjerna så hör jag av mej. ska det skickas så SKALL jag ha in fraktpriset på konto innan jag skickar mot postförskott. själva anslutningsnippeln till din bössa ingår inte pg att det finns många olika sorter. pcp luftgevär luft tub
Tillfälle att köpa ett komplett pcp paket. Allt är i nyskick då jag inte fått tid att använda sakerna så mycket jag önskat. Luftgeväret är tillverkat i sverige av fx airguns. Precisionen är mycket bra. Dessa luftgevär klarar i ostrypt utförande precisionsskytte ut till 100 meter. Luftgeväret säljes licensfri i 10 joul utförande. I paketet ingår kikarsikte av märket Hawke sidewinder 6-24x56 komplett fyllkit från 8 liter 300 bar dykflaska och benstöd. Nypris för allt strax över 18000 kr. Säljes till personer över 18 år. Kan levereras mellan Göteborg och Stockholm E6/E20.
Tjenare! Tänkte kolla intresset på mitt PCP-gevär. Det är alltså en FX T12 5,5mm med en fin träkolv istället för den gamla plastbiten som satt på original. Fx Sikte 3-12x44 Belyst med parallaxinställning Pipstabb Fyllportsplugg 2 magasin Fx "Manuell" pump 8 Liters dykflaska 300 bar med fyllkit för fx, nyligt fylld men måste tömmas vid ev. frakt. Stabil vanguard vapenlåda Medföljer lite diverse ammunition, pcp fett och "Rengöringsskott" Nypris på allt idag är Ca 13-14 tusen, jag tänkte mig 8000 BVSA Licensfritt!
Har en fx royale 400 med kikarsikte och bipod. Ingår även en dyktub med fyllkit. Väska till geväret ingår med. Fx är ett svensktillverkat pcp gevär med otrolig precision . Vid frågor ring ,sms-a eller mejla. Priset kan vi diskutera nypris är 16000 för allt . Sakerna är köpta i höstas och sparsamt använda säljs för att jag ska köpa motorcykel :). Ett mycket bra luftgevär.
Säljer mitt pcp vapen med lufttub och fyllkit med Tuben provtrycktes 062011 Geväret : Fx royal cal .22 Sikte är Hawks 6-24x44 varmint 2 Grym kvalité Jag lägger med ett oanvänt japankit Aluminium väskan ingår den med