Quantcast
Till salu inom: ”

extreme cykel 26tum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, tänkte sälja min Extreme Riot 26" som är 9vxl. Cykeln köpte jag sommaren 2009 och välbevarad! Den har hydraliskaskivbromsar både fram och bak med nybytt olja. Saker som är nytt: *Nytt fram däck *Nytt bak däck *Ny slang fram *Ny slang bak *Nya handtag Kan nås via telefon, sms och mejl. För mer bilder ring, smsa eller mejla. BVSA (bättre vid snabb affär) OBS! vet inte varför bak däcket ser så stort ut på bilden..
21 växlad Extrem cyckel till löljigt pris. Nu säljer jag min cyckel de är på tiden att den får komma till anvädning då jag bara användt den max 6 gånger. Kom gärna på visning om du är intrsserad. Jag säljer den för 1100kr men går att diskutera pris vid snabb affär. så skynda på innan den är borta, skäm bort dig själv med lite nöje.
Tjena tänkte sälja min cykel som ja har haft riktigt kul med. ram: extreme framgaffel: rst styre: el gallo dirtjump styrlager: ritchey hydraliska skivbromsar singelspeed ja finns väll inge mer å skriva om vill ni ha mer info så ring. OBS det är olika däck på bilden men de sitter lika däck som de sitter på bilden bak nu. hade tänkt mig 2300:- billigare vid snabb affär! Mvh kim
Hej! Nu ska jag sälja min trogna vän. Det är en cykel med extremt hög kvalité. 26" hjul och ram. Jag har bytt pedaler på cykeln men jag har kvar original. Ett par NSbikes pedaler sitter på allt annat är original och är nästan som nytt. 180mm dämpare på framgaffeln. Cykeln är ej tävlingskörs och ej utsatt för dom påfrestningarna som den är gjord för. För dig som vill ha en riktigt grymm cykel för både terräng downhill och mountenbike! Sökord: race line downhill extream pro mountenbike terräng cykel kvalité 26"
Hej! Nu är det dags att sälja min cyckel av märket Extreme (26 tum). Cyckeln köptes ny för ca 2 år sedan och är knappt använd, den bara står i garaget så därför ska den bort. Den är i bra skick och allt fungerar som det ska! - 21 Växlar av märket av shimano - Propalm handtag med bra grepp - Svensk designad och stöttålig ram - Zoom gaffel som ger bra dämp Jag har tänkt mig 1400 men kan gå ner vid snabb affär!