Till salu inom

"pelletspanna ariterm biomatic 20 säljes"

Butik Kungälv
Idag

Miljövänlig helautomatisk v...

825 540 kr
Blocket.se
Butik Västerås
Idag

HERZ Flispanna & Pelletspan...

Blocket.se
Butik Västerås
Idag

HERZ flispanna och pelletsp...

Blocket.se
Butik Kalmar
2 dagar

Smart PELLETSBRÄNNARE verkn...

23 715 kr
Blocket.se
Leksand
3 dagar

Pelletspanna

20 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
Idag

Pelletspanna NIBE ATTAC med...

7 800 kr
Blocket.se
Kristianstad
Idag

Thermia biomatic

4 000 kr
Blocket.se
Åre
Igår

Baxi Multiheat 15 pelletspa...

123 456 kr
Blocket.se
Härryda
Igår

Pelletspanna/brännare

3 000 kr
Blocket.se
Butik Skara
2 dagar

ÄNTLIGEN en solfångare som...

23 875 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Värme och klimat  ·  Hisingen

Pelletspanna med brännare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Komplett pelletsanläggning Ariterm Biomatic 20+ med brännaren BeQuem. P-märkt. Lättskött, hög verkningsgrad och säkert. Klarar uppvärmningsbehovet för en normal villa. Enkel sotning av tuber: bara att dra i en spak. Elpatron på 9 kw som aut kopplas in vid ex pelletsbrist. Månadsförråd i plåt kan köpas separat.
49 000 kr
Blocket.se
Värme och klimat  ·  Kalmar

Pelletspanna

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer vår pelletspanna Ariterm Biomatic 20+ inkl Mafa midi 730 liters förråd med en 2,3meters flexskruv. Vi installerade även en utomhuskännare med chuntautomatik som ingår. Allt detta eftersom vi kommer att gå över till fjärrvärme. Vi köpte allt i december -09 och är mycket nöjda med den, den är som ny. Pris när vi köpte in allt var 72.485kr. Nu blir den din för 50.000kr eller bud.
50 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hässleholm

Sveriges mest sålda kompletta pelletspanna

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nya Biomatic+ 20 inkl installation Pelletspanna Ariterm Biomatic+ 20 är en ekonomisk, driftsäker och miljövänlig kombination av centralvärmepanna och pelletsbrännare, som är avsedd för uppvärmning av villor och produktion av varmvatten. Pellets pannan har en ny konstruktion i modern design som förenats med vår erkänt säkra och tillförlitliga pelletsbrännare i ny modell med aluminiumkropp. Bekvämlighet, miljöprestanda och verkningsgrad (91%) är bästa tänkbara för att uppfylla kraven på lätthanterlig och effektiv pelletseldning. Biomatic+ 20 har ett stående konvektionssystem med motordriven automatisk sotning av konvektionstuberna som minskar beläggningarna vilket gör att pannan kan bibehålla en hög erkningsgrad mellan serviceintervallerna. Den väl tilltagna askbehållaren är enkel att dra ut och tömma. Behållaren har en volym på 50 liter som motsvarar den mängd aska man normalt får vid förbränning av ca 2 ton pellets. 1 st panna Biomatic +20 med BeQuem brännare och 3+6kW el-patron. 1 st normal montering av panna med shuntventil, flödesvakt för varmvatten,automatsotning, sotningsredskap, Shuntautomatik med utegivare, kombinationsrökrör, cirkulationspump och expansionskärl 1st pellets skruv 2,5 meter 1st pelletsföråd mafa Midi 730 liter 1st Dragbegränsare 300 kg pellets 1st montering 1st återbesök(Vardag kl:7,00-16,00) Uttransport och skrotning av er gamla panna ingår. Ni får en Komplett installation inkl moms och frakt för 89500skr (Minus50% på arbetskostnaden i ROTavdrag = ca 11000skr för normalinstallation)
0 kr
Blocket.se
Värme och klimat  ·  Värnamo

Pelletspanna, pelletskamin, pelletsbrännare

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kampanjpriser på pelletspanna, pelletsbrännare och pelletskamin. Pelletspanna Biomatic Basic! Passar till marknadens mesta pelletsbrännare. Den har hög bekvämlighet, miljöprestanda och verkningsgrad är bästa tänkbara i denna gedigna och moderna konstruktion som uppfyller kraven på lätthanterlig och effektiv pelletseldning. Biomatic Basic är optimerad för de flesta fabrikat av pelletsbrännare eftersom den är standardutrustad med rökgasfläkt vilket ger bästa tänkbara förutsättningar för pelletseldning. Biomatic Basic har ett stående konvektionssystem (samma som för Biomatic+) med spaksotning vilket gör att pannan kan bibehålla en hög verkningsgrad mellan servicetillfällen. Den väl tilltagna askbehållaren är mycket enkel att dra ut och tömma. Behållaren har en volym på 50 liter vilket motsvarar den mängd aska man normalt får vid förbränning av ca 2 ton pellets vid 0,5% askhalt och normal volymvikt. Ur bekvämlighetssynpunkt kommer Biomatic Basic mest till sin rätt i ett komplett pelletssystem med matning från ett förråd som fylls via inblåsning från bulkbil. Biomatic Basic är som standard utrustad med en 3+6 kW elpatron. Varmvattenproduktionen sker via en inbyggd värmeväxlare vilket alltid garanterar friskt varmvatten. För dig som tidigare installerat Ariterm BeQuem 20 pelletsbrännare i befintlig panna är Biomatic Basic det självklara valet. Vi hjälper även till med finansieringen åt Er. Tex. Räntefri avbetalning 36 månader a´836 kr. Och Givetvis utför Vi även installationen åt Er. Mer information hittar ni på vår sida www.mrpellets.se
830 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj