Quantcast
Till salu inom: ”

derbi drd pro white kåpor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min pärla. Det är en Derbi DRD Pro White som går mycket fint och utan några som helst problem. Servad på märkesverkstad. Miltal: 160 Årsmodel: 09:a uttagen 10. båda backspeglarna och nummerskyltshållaren finns kvar och är helt i original. Enda ändringen som gjorts på den är bytt munstycke, detta är bytt för att den skulle bli starkare i uppförsbackar. (OBS! Denna ändringen har ingen effekt på hastigheten och är därför inget trim.) Denna ändringen gjordes i samband med servicen på samma märkesverkstad. Både mopeden och hjälmen är okrockade och otappade. Köpte mopeden ny och är den enda ägaren. Pris på mopeden: 26 000:- Nypris 37 000:- Säljer även min hjälm med glasögon. Det är en Fox V3 hjälm vilket innebär att det är en av Fox värstingar, både snyggast och säkrast. Säljer även med mina googles som också är av märket Fox. Pris för hjälm: 2999:- Nypris runt 4.500:-. Pris för googles: 300:- Nypris 600:-
Hej! Säljer nu min derbi drd Pro White edition av årsmodell 2009 Mopeden har gått cirka 680 mil. Moppen går bra i motor och låda och servad varje år! Saker ja bytt på mopeden är: Nytt backdäck bytt 2014 Nytt batteri 2014 Nytt styre 2014 Alla original delar medföljer i en låda så som bakblinkers, nummerplåtshållaren, kedjeskyddet mm. Endast två ägare. Om du vill ha en moped som lockar blickar är den den rätta!
Hej! Skall nu sälja min mycket fina moped! Det är en Derbi drd pro White edtition från 2010. Allting funkar, även elstarten. Och den är mycket fräsch. Man får med alla delar som behövs för att göra den helt original. Den har gått 640 mil i skrivande stund. Helt original motormässigt och endast något stylad utseendemässigt med: Wp gaffel-dekaler Str8 baklampa med inbyggda blinkers och bromsljus. Inflyttad nummerplåt. Annan backspegel. Sitter även en sirentuta på som låter en lite högre en originalen. Annars är den helt original utseendemässigt med. Man får även med en del delar så som: (allt på den sista bilden) Nummerplåts hållare. Bakblinkers Baklampa. Extra backspegel. Original tuta. 400 ml Transmission oil. En extra mellankåpa (sitter ovanför bakre sidokåpor.) Extra kopplingshandtag. M.m Mycket fin moped med mycket potential! Nås enklast på telefonen, men kollar även Mejlen ibland med. Med vänlig hälsning, Max.