Quantcast
Till salu inom: ”

pernilla stappe litografi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bruno Mathssons tidlösa klassiska liggfotölj i original - Modellen heter Pernilla och är klädd i original naturfärgad sadelgjord. Detta ovanliga original är tillverkad av Dux, har original brännmärkning och är från 1975. Fotöljen är i hyfsat skick, ramen är i fint skick, själva sadelgjorden har efter bruk charmiga ålderstecken. På ett ställe är sadelgjorden nött i höger framkant, går självklart att åtgärda ifall man stör sig. Original nackkudden finns och medföljer. Auktioneras ut omkring 20.000 - 35.000 kr Prisidé: 12000 kr Finns att hämta på Lidingö.
Måste pga flytt göra mig av med min favoritmöbel, Bruno Mathssons tidlösa klassiska liggfotölj - Pernilla i naturfärgad sadelgjord. Detta ovanliga original är tillverkad av Dux, och är mer än 10 år gammal. Fotöljen är i hyfsat skick, ramen är i fint skick, själva sadelgjorden har efter bruk charmiga ålderstecken. På ett ställe är sadelgjorden nött i höger framkant, går självklart att åtgärda ifall man stör sig. Nypriser omkring 25.000 kr Prisidé: 7500 kr Finns att hämta i Snättringe som ligger mellan Segeltorp och Stuvsta i Huddinge strax söder om Stockholm.
En härlig litografi av Pernilal P Stappe. Total storlek är 60 x 81 cm. Upplagan är 50 ex. Detta ex. är nr.16. 1400:- eller bud. Fint ramad med syrafri passpartout.. Mejla mig vid intresse så hör jag av mig. Ser på bilden att en del av kameraremen kommit med.... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Litografi Pernilla P Stappe