Quantcast
Till salu inom: ”

pessoa pds dressyr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pessoa dressyrsadel säljes. Första bruna sadeln av denna modell någonsin! Mycket fin och välvårdad. Inköpt i sommar (juli/aug) och säljes nu då min unghäst tyvärr har musklat om sig, så sadeln är i nyskick och endast inriden! 17 1/2 i sätet, nuvarande koppjärn är MW, men detta är väldigt lätt att byta. Sadeln är även helt nyomstoppad med en supermjuk stoppning för bästa komfort för hästen. Nypriset på denna sadel är 18 000.. Säljes nu för 15 000. Kontakt via mail eller tel. Fler bilder finns att få! OBS! Stiglädren har legat under kåpan hela tiden, så det finns inga märken efter dessa heller.
Säljer min Pessoa PDS dressyr "17,5" NW Djupt sätte Som ny! Underbar att rida i och passar många hästar. Med den patenterade kolfiberbommen och utbytbara koppjärn, AMS stoppning. Köpt för 18 900:- från Svenljunga sadelmakeri för ett år sedan. Mycket bra skick! Kvitto och garanti finns! Säljs för 12 500:- (säljs endast för jag inte har någon häst kvar) Kan bytas mot en hästtransport.
Säljer min underbara sadel för att den inte passar den nya hästen. PDS dressyr "17,5" NW (normal mot vid). 2 år men knappt använd senaste året och är i topp skick. Köpt av Svenljunga sadelmakeri och kvitto finns. Läderkvaliten är ett engelskt dubbelt kalvskinn med bra gripförmåga. Med den patenterade kolfiberbommen och utbytbara koppjärn, AMS stoppning. Pris: 12.000:- (Nypris 18.900:-) Kan ev bytas mot en hoppsadel "17-17,5 normal bom med pengar emellan.
Sadeln är endast ett år gammal, säljes då den inte passar min nya häst. Sadeln är av märket PessoaPDS, svart, bombidden är utbytbar, det finns två extra koppjärn till. Sätet är en 18 tum. Garanti på bommen finns. Sadeln är välvårdad och alltid förvarad i sadelkammaren med värme.
Säljer min dressyrsadel uttagen höst 2013. Kalvskinn. Ej mycket använd! 17" x-vid . Kopparjärn som kan lätt bytas ut. Mjuk och mycket skön att rida i . Nypris 18900 kr Mitt pris :11 000 kr Säljes endast pga att den inte passar min nya häst tyvärr. Ni kan läsa om den här. http://www.sadelmagasinet.se/product.asp?product=1514