Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot speedfight 2 kåpor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, säljer nu min moppe på grund av att jag tröttnat på den. Det är en peugeot speedfight 2 -05 som är väldigt fin och påkostad. Låter bilden tala för sig själv. Moppen har gått ca 600 mil, den är servad som den ska så länge jag haft den. Har bytt en hel del och sotat ur röret mm. Sitter mycket stylingsaker på den så som höjningssats, kåpor, styre, fotpinnar mm. Styrkåpan och orginalstyre följer med och kåpan är lackad samma färg som moppen. Hör gärna av er om ni undrar något, går bra att smsa, maila och ringa. 15 000:- Hjälm och godkänt lås kan oxå följa med.
EU-moppe i kanonskick! Säljer vår fina tjejkörda (969 mil) EU-moppe, årsmodell 2007 i originalskick (aldrig trimmad) p.g.a. körkort. Små skador på kåporna. Hjälm, godkänt lås, dubbla nycklar och alla handlingar och historik ingår. Moppen enbart servad på märkesverkstad (Stockholms MC-varuhus). Senast i höstas servades den för 9098 kronor (varav material 5 330:-) där förutom vanlig underhållsservice också byttes bakdäck, ny flottör, ny autochoke, ny bromsskiva och bromsklossar. Mopeden har inte körts mycket sedan dess och är i mycket bra skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är det dags och sälja min Peugeot speedfighter2. Den har gått 716 mil. Mopeden har ett par år på nacken men är i fint skick, förutom några repor efter en omkullkörning på kåpan och viss rost på avgasröret. Den har en fungerade elstart men batteriet är dåligt och behöver nog bytas. Du får den för 4000 kr vid snabb affär. Ring: 0708-687037
Nu är det dags att sälja min moped som jag lagt ner mycket tid på. Mopeden är en 2004 års modell och är vattenkyld. Mopeden startar enkelt och jag har inte haft några problem med den. Mopeden är utrustad med lackerade kåpor, stylingdelar, zx rör och andra saker! Priset kan diskuteras vid snabb affär. Nås dagligen via mail och telefon! Tveka inte på att höra av dig om du har frågor!! Mvh Niklas.
Säljer nu dotterns eu-moped för att den har stått i garaget senaste året. Peogeot Speedfight 2, årsmodell 06, endast gått 670 mil. Haft en tidigare ägare. Nypris 25.000 :- och vi säljer den för 9.000:- Nydligen servad, nytt tändstift och batteri. Har alltid startat, aldrig varit något krångel. Rolig och lättkörd moppe. Den är inte trimmad och gör 53 km/h enligt mätaren. Fantastisk bra och rolig moppe, tyvärr är kåporna repade på båda sidorna. Kätting och lås ingår.