Quantcast
Till salu inom

"eu moped peugeot speedfight 2 säljes"

Gotlands län
2 dagar

Peugeot Speedfight 2

7 500 kr
Blocket.se
Butik Karlskrona
Igår

Peugeot Speedfight 4 Pure I...

31 990 kr
Blocket.se
Butik Malmö
Igår

Moped Trehjuling Quantum

76 299 kr
ABC-Annons.se
Övertorneå
Igår

Peugeot Fox fin 30 moppe

2 000 kr
ABC-Annons.se
Karlskoga
Igår

Moped ska bort

5 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Borlänge

Peugeot Speedfight 2 02 Eu

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Hej. säljer nu mopeden som är helt orginal går ca 45-50km/h och aldrig varit trimmad. Den har gått 1200mil och går riktigt bra i motorn. Det är en vatten kyld motor med skivbroms fram och bak nya bromsbelägg fram som funkar kanon. De sitter mycket nya delar på den har kvitto på nästan 3000kr på saker som är bytt. Mopeden är inte ny så repor finns. ring för mer info. mvh Viktor Eriksson
7 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Tingsryd

Peugeot speedfight 2 -04 *BUD

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Nu är det dags att sälja mopeden pga att jag tagit körkort och hellre vill ha bil. så byten mot moped är INTE intressant. Det är som sagt en Peugeot Speedfight2 -04 EU, lite smått stylad med höjning, annat styre, sidostöd å lite smått och gott. får även med lite till grejor som kåpor och ett till styre. alla orginal grejor finns kvar. nyligen bytt kolv och bromsbackar. pris: 8000 eller bud för mer info eller bilder ring eller maila.
8 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Kronobergs län

Peugeot speedfight 2 07 eu mkt fin

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Tjena! Jag ska nu sälja min moped som är mycket fin och lågmilare. Den har gått 450 mil och den har aldrig varit trimmad! Jag är den enda ägaren till mopeden. Det finns inte en enda lite rostfläck på den. Den är verkligen i topp skick! Den startar alltid och den skulle vara en perfekt första moped! Endast seriösa köpare! Ni når mig endast på mobilen: 0768971160 Ring helst jag svara när som helst !
14 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Östergötlands län

Peugeot Speedfight 2 - 07 (EU moped)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Tjena! jag hade tänkt att sälja min moped. jag säljer den för att jag snart tar bil körkort, så jag har inte längre någon användning för den. Den har aldrig krånglat och den är i fint skick. Den startar i alla väder och har stått i garage varje vinter. Den är nyligen servad och har sprillans nya däck och nytt batteri. Den har gått 750 mil utan problem. Den är mycket välskött. Godkänt lås medföljer. För övrig information så får ni gärna höra av er! Ps priset kan diskuteras vid snabb affär.
12 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Norrtälje

Billig peugeot speedfight 2

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Säljer min peugeot speedfight 2 som är årsmodell 00 men uttagen sent 01. Så man kan säga att den sattes i bruk 02. Den går väldigt fint. Det finns lite skador här och där men inte så märkvärdiga. Den är otrimmad och har varit det under hela tiden. Så den är inte nedskruvad osv, jag vill ha 6000kr för den och den finns i Norrtälje. OBS!!! Det är en eu moped Mvh Tim.
6 000 kr
Blocket.se